Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > ModifiyeM© Com > Oto Müzik ve Görüntüleme Sistemleri

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 31-07-2008, 22:29   #1
Junior Member

güneşlik monitörü

arkadaşlar yaklaşık bir yıldır dvd sitemleri üzerinde araştırma yapıyodum en son kararımı güneşlik monitor sistemi üzerinde kıldım torpidoyada bir dvd player atıcam onuda arabanın orjinal teybine bağlıycam aux dan böyle bir sitem yapıcam

ama güneşlik monitörleri hakkında çok bilgisizim çok çeşidi var transmitterlılarından tutun oyunlularından tutunda tv li lerine kadar bir sürüsü var ben yurt dışından getirticem o yüzden bana ucuza gelicek o yüzden önere biliceğiniz bir marka model varmıdır iyi bir şey bu güneşlik monitörlerde..

darkmoon34 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-08-2008, 16:40   #2
artı_caraudio

Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
ben guneslıgı tavsıye etmem neden dersen ac kapa ac kapa yalama oluyo zamanla tutmuyo pısman oluyosun pısman olan cok kısı tanıyorum

BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR
volkansah Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-08-2008, 22:48   #3
Junior Member

şimdi onu yapmassam başka yapıcak bir olayım yok bizim vectralarda her şey beyin ayarlar direksiyon kontrol teyipden o teybi çıkartırsam yerine indash yada doubledin koyarsam bir kere bütün ayaları falan yapamam

Ayrıca benyakıştırmıyorum vectra gibi araçlarda orjinalin dışında ürünler çok arabada eğritiduruyor ve en önemlisi kafa hizasında değil izliyceğin şeyin göz hizasında yada üstünde olması gerekir ama teypin bulunduğu bölge diz hizanda yani bir şey bakmaya izlemeye kalkrsan kaza yaparsın allah korusun...

görüntü olarakda çok çirkin duruyor zaten vectranın kendi bilgi ekranı var altına birde ek bir ekran daha iki tane ekran konsolda çok çirkin duruyor.

birde indash doubledin aletler hırsızı çekiyor resmen benim arkadaşımın s40 nın resmen adamlar gündüz vakdi kadıköyün ortasında teybi alabilmek için gövdeyi tornavide maket bıçağı ellerinde ne vasa parçalamışlar teyip 500 milyon komple göğsün değişmesi gerekiyor oda 3 milyar yani indashle double dini teyiplerin hırsıza davetiye çıkartmasıda var

bu yukarki nedenlerden dolayı indash yada double din bana gelmez tek çarem güneşlik mecburum yani

güneşlik etrafda kalabalıkk yapmıyor orjinalliğinide bozmuyor arabanın dikkatde çekmiyor fazla yani biri dışardan arabanın içine bakdımı normal standart araba içini görüyor bunları dışında ekranları büyük benim alıcağım 9 inçlik olanlardan her tür bağlantısıda var o yalama olayını sordum o sadece dvd playerlı olanlarda var dediler bana sade lcd li olanlar da o sorun yok dedi tesisatçı ki ben sade lcd li olanlardan alıcam torpidoya teyp bağlantısı çekicem ordan izliycem artık yalamada olursa minik bir güneşlik mandalı taktırırım ilerde o büyük bir şey değil.

genede sağol fikrin için

darkmoon34 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Cevap

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları