"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 | |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 35
| Re: free air woofer Alıntı:
eger hb arabanin arkasida sedanlarda oldugu kadar uzun olsaydi senin mantigin dogru olurdu.. Olc bakalim arka tekerlegin merkezinden arabanin arkasinda golf ile bora arasinda ne akdar fark var.. sonucta rijitligi bozarsiniz.. hee ne derece etkili olur o tartisilir ama az yada cok bozulur.. | |
| | |
| | #12 |
| Ruff Ryders Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Yaş: 28
| Re: free air woofer
valla nediim öyle diosan öyledir...
__________________ GTuning ADANA
|
| | |
| Reklam |
| | #13 | |
| Senior Member | Re: free air woofer Alıntı:
| |
| | |
| | #14 |
| the fresh spider | Re: free air woofer
biri bana free air ile closure wooferların farkını anlatsın yaw?free air woofera kabin yapılır mı(misal tsw 303 f),yapılırsa kaç litre olması gerek?port mutlaka koymalımıyız?yapılmaz ise ne gibi opsiyon düşünülebilir?
|
| | |
| | #15 |
Güncel.........
|
| | |
| | #16 |
| Senior Member | Re: free air woofer
Free-air basslar adından da anlaşıldığı gibi kutusuz çalışması için dizayn edilmiştir fakat kutu içinde koyunca da çalışmıyor değil çalışıyor. Eğer kutu yapılacaksa portlu kutu yapılmalı çnk kapalı kutuda 303f'in az gücü iyice yok olur.
|
| | |
| | #17 |
peki adamlar bunu üretirken müşterilerimiz alsın da pandizotlarını kestirsin diye mi düşünmüşler,tatmin olmadım.
|
| | |
| | #18 |
| Senior Member | Re: free air woofer
yok öyle düşünmemişler hb arabalar ne güne duruyo onlarda sac falan da yok hiç birşeyi kestirmeyede gerek yoksa sadece yeni pandizot yaptırmak yeterli free air woofer kutuya konmaz diye bişey yok konur ama onların yapılış amacı farklı onların belirli bi litrede çalışma prensipleri yoktur ( tabii üst sınır litreleri yoktur alt sınırı vardır ama en aşağı bi portlu kabinde olmaları gerekir yoksa boş boş oynar sende bişey anlamzsın) |
| | |
| Reklam |
| | #19 | |
| Senior Member | Re: free air woofer Alıntı:
Sedan arabada bahsi geçen 303f sub-woofer mid bass gibi çalar zaten.Zamanında ufak fiestamda denemiştim, ufak arabada bile çok zayıf gelmişti. | |
| | |
| | #20 |
daha önce bi konuda yine bahsettim,arkadaşta yaklaşık 90 ltlik falan bi kutu war(portsuz),802 ile besliyor we muhteşem bir bass war,peki benim bassları duyma algılarımda mı arıza war?yani basslarda mı göreceli?onda nasıl bu kadar iyi çalıyor?
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|