"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| 911 FaTaLL 7/24 | free air woofer
bende tsw302f free air subwoofer var bunu aracıma takmak istiyorum ama arka pandizotu çıkarınca aracın sacına takılıyor orayı kestirince arabanın dengesi bozulurmu acaba bilgisi olan varmı .resimler filan şimdiden teşekkürler.
|
| | |
| | #2 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 29-04-2004 Yaş: 28
| Re: free air woofer
aracın dengesi niye bozulsun ki? sonuçta sen tam ortaya takmıcak mısın? tam ortaya olmasa bile arabanın agırlığı yanında çok küçük bi ağırlık bence woofer............
|
| | |
| | #3 |
| 911 FaTaLL 7/24 | Re: free air woofer
agırlık olarak demek istemedim sacı kesince aracın dengesinde bi bozulma olurmu diye düşündüm.
|
| | |
| | #4 |
| TOYOTA1997 Kayıt Tarihi: 24-05-2004 Yaş: 24
Alakası yokya sen arabanın arkasına bir kişi oturtunca arabanın dengesi bozulmasıyla sacın kesilmesi birmidir.Biz 97 Toyata corolla arkasına 2 woofer 4 hop için bütün sacını kestik birtek tavan direkleri tutuyor arabayı çokta tok ses var arabada sacı kesmeyle bişey olmaz sadece biraz orjinallik gider.Başarılar...
|
| | |
| | #5 |
| Ruff Ryders Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Yaş: 28
balans ayarı yaptırman gerekebilir.
__________________ GTuning ADANA
|
| | |
| | #6 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 28-04-2004 Yaş: 33
| Re: free air woofer araba nedir bu arada??hem portlu kutuda yaptırabilirsin..hem kesmek zorunda kalmazsın (ki kesmek bence her zaman en son çare olmalı)hemde bass'sız kalmazsın.. |
| | |
| Reklam |
| | #7 | |
| the fresh spider | Re: free air woofer Alıntı:
| |
| | |
| | #8 | |
| the fresh spider | Re: free air woofer Alıntı:
| |
| | |
| | #9 |
| Senior Member | Re: free air woofer
o önemsiz olduğunu söylediğiniz şey araca bi bakıma kule gergisi görevi görüyo öle çok önmesiz bişey değil yani ama yinede çok bi işe yaramıyo bencede bagaja kutu yaptırıp koyman daha mantıklı
|
| | |
| | #10 |
| Ruff Ryders Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Yaş: 28
hatchback arabalar çok savurur ozaman desenize mesela golf 4 ve bora ikisininde alt takımı birebir aynı. borada sac var golf de yok nasıl oluyor. ordaki iki karış sacın kendine faydası yokki arabaya olsun
__________________ GTuning ADANA
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|