"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 13-09-2008 Şehir: Antalya Otomobil: fort transit, renault 19
|
merhaba arkadaşlar. bende iki adet araç var biri fort transit 190 v digeri renault 19. önümüzdeki hafta fort transit için bir ses sitemi kurmayı düşünüyorum. malumunuz araç panelvan. kargo bölümüne hiçbirşey koyamam. şöför mahaline ise koyabileceklerim sınırlı. elimde bir adet pioneer cd çalar var. subwoofer koyacak yer olmadıgı ini birazda fazla bir masrafa girmemek için 2 takım PIONEER TS-A 6992S yada 6982s almayı düşünüyorum. # Maksimum Güç: 460 w # 15 x 22 cm 5 yollu hoparlörler # Frekans Yanıtı: 25 - 35.000 Hz # Duyarlılık (1w / 1m): 93 dB # Nominal Giriş Gücü: 80 w bu hoparlorler 25 hz ye inebildigi için dört adedi yeterli sub görebi görecektir diye düşünmekteyim. ancak kaliteli bir ses alabilirmiyim. söz konusu hoparlorleri kargo bölümünü ayıran sac ile tavan keşişim noktasına yani aracın koltuklarının arka üst kısmına gelecek şekilde 130 cm uzunlouk 22 cm en ve 23 cm genişliginde 4 bölmeli bir mdf yaptıracagım. sizce sonuç nasıl olur. yada bir takım mı alsa bir takımda component ile mi yapsam. component olursa belki yeteri kadar bas alamam ama ses kalitesi muhtemelen daha iyi olur. yorum ve görüşlerinizi bekliyorum. yada başka nasıl bişe düşünebiliriz. yolcu koltugu ikili ve birleşik. bunların ayaklarını kestirip özel mdf kabin yaptırsa ve koltugu bu mdfeye monte etsem nasıl olur. o kısımada bir 30 cm sub koysam. eger öyle olursa bir takım comp ve 30 cm subla işi bitirmek istiyorum hangisi daha verimli olur. ampli olarak ta 4 kanal cok ucuk rakamlı olmayacak ama uzun süre beni yarı yolda bırakmayacak bir tavsiyeniz varmı ne dersiniz arkadaşlar acil yardımlarınızı bekiliyorum. Mesajı son düzenleyen mr orsi : 14-09-2008 - 20:20 |
| | |
| | #2 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 08-09-2008 Şehir: bursa Otomobil: clio
|
4 kanal anfi JBL 75,4 ... fiati 240 280 ytl civari kolonlari kaldirmada işini fazlasiyla görür...
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|