"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| The Pﮮäץboy | Re: For-x Hakkinda Ne Dusunuyorsunuz
bence güvenilmez...
__________________ Yarııııılllll..l..l..l..l... |
| | |
| | #22 |
| Aktif Üye | Re: For-x Hakkinda Ne Dusunuyorsunuz
Öncelikle daha önce kullanıpta tecrübesine dayanarak Gerçek olan şeylerle bana yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Ama sadece 2 kelime kullanarak yorum yapanlara da şunları sormak istiyorum Kaç kere kullandınız? Hangi arabanıza takdırdınız? Kicker,Pioneer,Sierra gibi markalar dışında kaç marka biliyorsunuz? bunların kaçını kullandınız? Buraya bilgi alışverişi için giren,birşeyler paylaşmayı amaç edinen ben ve benim gibi kullanıcıları böyle mi bildilendireceksiniz? Hiçbir detay vermeden ve -bence daha önce adını bile duymadınız- bilgi sahibi olmadan,üyeleri böyle mi yönlendireceksiniz ? Yarın yada 1-2 gün içinde büyük ölçüde sistem takılacak. Vtrboy'un dediği gibi paramı geri alma şartı koyduracağım.. Sonucu yine burdan paylaşırım.. Saygılar..
__________________ |
| | |
| | #23 |
| Aktif Üye | Re: For-x Hakkinda Ne Dusunuyorsunuz
Cuma gunu guven pandizotta kutuyu yaptırdık ve aynı gun anfiyi baglattım sonuç cok güzel gumbur gumbur dinliyorum walla resimleride yakında koyarım
__________________ |
| | |
| | #24 |
| Member Kayıt Tarihi: 29-03-2008
|
arkadaşlar sizlere for-x hakkında çok küçük ama önemli bi detay aktarmak istiyorum for-x tamamıyla jameson ürünüdür ve hatta aynı fabrikada üretiliyor. bunu öğrenmek için bu siteye göz atmanız yeterli olacaktır. jamesona ne kadar güveniyorsanız for-x e ondan fazla güvenmeyin bence saygılar... dinartuning.com/forum/palio_forx_20-t3793.0.html - 50k
|
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|