"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 17-05-2004 Yaş: 26
| Re: Focus'a Tesİsat Yardim!!!!
Şu anda ki tesisatının maliyeti ne olucak senin?
|
| | |
| | #22 |
| Senior Member | Re: Focus'a Tesİsat Yardim!!!!
Kain'in dediklerine tamamen katılıorm. Focal markası component üretiminde gerçekten başarılı ama Sub diyince Kicker akla gelmeli. Eğer güç aramıor sadece kalite diorsn focal al ama güç arıorsan hayal kırıklığına şimdiden hazır ol.
|
| | |
| | #23 |
| 34-DFD-53 Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 23
Evet Arabayi Verdİm Şu An Fİyat Bellİ DeĞİl!!!daha BİrŞeyde KonuŞmadik!!!!
|
| | |
| | #24 |
Fazla GÜÇ İstemİyorum YÜksek Seste Net Bİr Ses Versİn Yeter!!!!
|
| | |
| Reklam |
| | #25 |
YÜkses seste net bir ses vermesi mağlesef güç ile doğrudan orantılıdır ; şöyle ki ben sq sistemi kuruyorum fakat netlik ve güç bakımından bass olarak solox 12 kullanıyorum nedeni ise basit , stabil güç ve geniş bant aralığına sahip bir bass her zaman iyi ses verir ki soloxlar yılın bass ı ödülünü aldılar hem sq da hem spl de.
|
| | |
| | #26 |
| Member Kayıt Tarihi: 28-04-2004 Yaş: 33
arkadaşım sistemin bence 10 numara olucak fakat teybini jvc alma derim ben...bendede aynı tesisat var ve şuan arkadaşın arabasınada ::: 2adet 27v2 focal sub. + 1 adet 165 kp component + 1 adet audison lrx 1-400 anfi + 1 adet audison lrx 4-300 anfi + 1 adet kapasitör + audison subwoofer volume kontrolü ve diğer parçalar...takılıyor..perşembe veya cuma günü alıcaz arabayı...bakalım görücez sesi..ama ben çok iddialıyım yani sistem güzel olucak....unutmadan teybini yaa alpine yada pioneer almanı öneririm...ama alabilirsen alpine dan şaşma...manyak çalıyor bu sistemle!!!!!!!!!!sana kolay gelsin....
|
| | |
| | #27 |
dönüşü yok jvc aldım malzemeler geldi!!!!vede 1 adet bas kontrol eklendi!!!
|
| | |
| | #28 |
Dönüşü yoksa yazık etmişsin parana böyle bir sisteme jvc mağlesef uymaz....
|
| | |
| | #29 |
| Senior Member | Re: Focus'a Tesİsat Yardim!!!!
Kain +1 Bazı insanlar deneyerek bazı insanlar bilenleri dinleyerek öğrenirler. Herkesin tarzı farklıdır. Bu nedenle arkadaşa başarılar diliorm... |
| | |
| | #30 |
| ToNmAiStEr | Re: Focus'a Tesİsat Yardim!!!!
sen o paranın ıcınden kulakcı ıcınde bı mıktar ayırmayı unutma sen olayı abartma senın arabana 4 adet 1000w veya 1600wattlık JBL bas yeter artar bile hem ses guzel olur hemde olayı abartmamıs olursun ayrıca JBL ın mit takımıyla bu ıse bı son verırsın
|
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|