"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 17-07-2004 Yaş: 25
| Focus Ses System.Görüşleriniz.
Sony MEX-BT5000 ![]() İki adet Subwoofer ![]() Amplifikatör ![]() Hoparlör 4 adet ![]() -Neon ışıklandırma. -ipek kablolama,bagaj ici ve arda cam altı mdf,sony tweeterlar,iki kapı hoparlör sony,vs vs. -bunun icin fiyat bicermisiniz arkadaslar.ben sordum 2300 ytl hepsap cıkardılar.biraz fazla geldi gibi.bilgidiginiz daha uygun fiyata verebilcek yer falan varmı.yada bu fiyat iyimi. -birde bagaj tasarım icin bildiginiz siterler yada resimler varsa paylaşırsanız sevinirim. Mesajı son düzenleyen FinisHim : 13-01-2007 - 10:41 |
| | |
| | #2 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
| Re: Focus Ses System.Görüşleriniz.
0535 725 79 71 Volkan ararsan yardimci olur sana Koray dan aldim dersin numarani
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #3 |
| Public Relations.. Kayıt Tarihi: 01-05-2006 Yaş: 23 Otomobil: Clio & Saxo
teybin fiyatını bilmiyorum ama bana da biraz fazla geldi..
__________________ Hedefi olmayan fark yaratamaz.. |
| | |
| | #4 |
| iyi değil, çok iyiyiz!! Kayıt Tarihi: 23-07-2004 Şehir: istanbul Yaş: 25 Otomobil: 98 Kırmızı Sedan VTİ
bu 2-302, 4-85 kombinasyonu gibi gözüküyo ![]() 6*9 kolonlarla o basları aynı panzinota koymayı düşünmüyosundur umarım veya hatchback bi aracın bagajına kabinle basları koyup 4 kolonu yine panzinota koymayı düşünüyosundur inşallah ama iki 6*9 kolonu arka panzinottaki orjinal yerlerine koysan dierlerini kapılara koyamicana göre mecburen bole bişe var gibi kötü düşünüyorum ben![]() ![]() bence bu kolonlar yerine 16cm component almayı düşünsen daha akıllıca olur ve aracınınn kapı tipine uygun component takımının ne olacağı konusunda xor'un dedii arkadaşımız volkan yardımcı olur ![]() ankaradaysan, istanbulu sallayan WMC uzaktan danışmanlık yapar sana ama tavsiyem sistemini biraz yol kat edip WMC gibi türkiye tuning sektörüne onlarca profesyonel fuar araçları yapmış bi marka da aracına yükletmen olur çünkü sistemden daha önemli bence montajı, yine xor'a sor şuan aracındaki sistemi benden sonra WMC tekrar monte etti ve sonuç sasılacak kadar farklıydı..
__________________ it's second love.(NVR FRGT U!34EPH43) |
| | |
| | #5 | |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 17-07-2004 Yaş: 25
| Re: Focus Ses System.Görüşleriniz. Alıntı:
Hocam baya fikir üretmişsin aklına saglık. Araba focus sedan.Diger bölümdede body kit icin topic actım. baslar karşılıklı çapraz sekilde bagajda olucak.ortada amfi. hoparlörler icin mdf degişicek.4 ü orda olucak.kapı hoparlörleri ayrı.onlarıda kullanıcam.8+2 gibi.yada 2+2+4+2 gibi.tizler haric. onun icin dedim başta bagaj döşemesi icin yardım lazım diye. Bide burada bi arkadasın tel ini verdiniz.öyle birden pat diye aramak istemedim.konusmak isteyen arkadaslar varsa msn falan bi şekilde irtibat kuralım. Ve ankaradayım. | |
| | |
| | #6 |
| artı_caraudio | Re: Focus Ses System.Görüşleriniz.
aöa sony nın bu suclarınsan ıstedıgın verımı alamayabılırsın
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|