"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| AC Schnitzer Kayıt Tarihi: 15-05-2006 Şehir: Mersin Otomobil: E36
| Focus LCD
Arkadaşlar Focus aracım için şöyle birşey düşündük, indashlerin pahalı olması sebebiyle. Standart Type yerine LCD ekran koyup. (biliyosunuz focusların stock typeleri büyük), alacağımız dvd playerı da aracın başka biyerine monte edelim ve lcd ile bağlayalım dedik. Sizce mantıklı olur mu böyle birşey? Ayrıca focusun type yerine direk oturabilecek bi lcd biliyor musunuz? boyutları nedir bilemiyorum.. bilen varsa sevinirim.
__________________ - Project E36 - |
| | |
| | #2 |
| Senior Member | Re: Focus LCD
öyle yapıcağına double din al dicem ama pahalı olabilir gene. Dediğin şey mümkün tabiki ama teyibi nereye koycan biraz dandik durabilir açıkcası bide şöyle düşün ekrana nerden baksan 300-350 vercen dvdli teybede bi okadar vercen onun yerine biraz daha koyup double din alabilirsin çokta şık durur
|
| | |
| | #3 |
| artı_caraudio | Re: Focus LCD
dogru soylemıs yargansyc oraya bı double dın ıyı olur bı dunya teferruattansa onu tercıh et derım ... bıraz daha para bırıktır...
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
| | #4 |
| Senior Member | Re: Focus LCD
alacagin lcd oraya sak diye oturmaz polyerterden oraya yer yapilmasi lazim onun iscilik parasi+ekran+dvd teyp de baya tuzlu olur.for-x in dokunmatik double din leri var bi arastir istersen ucuz bu double din bulabilirsin belki
|
| | |
| | #5 |
| T.C. Kayıt Tarihi: 23-08-2004 Şehir: İstanbul Otomobil: Mitsubishi Carisma
Blog Kayıtları: 1 | Re: Focus LCD
double din indash mi oluyor ne oluyor ??bilmiyorum da ![]() aslında dedeğin çok mantıklı ekran koymak ama maliyet olayı arkadaşların dediği gibi.ama ben indash i her zaman tercih ederim düz ekrana |
| | |
| | #6 |
| SanalTuning.Com | Re: Focus LCD
doube dın şöle bişi oluyo: ![]() bu model Panasonic 6.5" In-Dash double-DIN alttaki sitedede direk oturması için aparatlar var ama türkiyede olurmu bilemem http://www.nextag.com/Metra-Electron...32/prices-html |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| AC Schnitzer Kayıt Tarihi: 15-05-2006 Şehir: Mersin Otomobil: E36
| Re: Focus LCD
hmm. bi araştırayım. teşekkür ettim hepinize
__________________ - Project E36 - |
| | |
| | #8 | |
| artı_caraudio | Re: Focus LCD Alıntı:
helal sana gusel acıklamıssın kardes ...
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|