Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > ModifiyeM© Com > Oto Müzik ve Görüntüleme Sistemleri

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 26-07-2006, 17:54   #1
Aktif Üye

birtan87 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Smile fiestta

05 model fiesta söle küçük abarti olmayan bir set ne kadr gelir işte teyp bass vb.. falan...

birde hiç orj birşeyi bozmadan sadece bass bağlama sansim varmi?? varsa okaça gelir..
tşkler...:

Eski 26-07-2006, 21:30   #2
Public Relations..

Clioo - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Clio & Saxo
Re: fiestta

orjinal teybinin nasıl bişey olduğuna bağlı aslında,yani eğer orjinal teybinin amfi çıkışı varsa bağlayabilirsin ama zannetmiyorum..bu nedenle bi teyp+sub+amfi+comp+montaj ortalama 1250 ytl ye fln hallolur ama çok sağlam bi sistem olmaz bu fiyata,aslında önemli olan ne istediğin gümbür gümbür bi bass sesi duymak istiyorum ama aynı zamanda kaliteli müzik dinlemek istiyorum diyosan fiyat normal olarak artacaktır o nedenle öncelikle bütçeni belirle daha sonra elinden geldiğince istediğin şeyi yapmaya çalışırsın..

Eski 26-07-2006, 22:17   #3
Senior Member

maniack_tuner - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Blog Kayıtları: 1
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi Clioo
orjinal teybinin nasıl bişey olduğuna bağlı aslında,yani eğer orjinal teybinin amfi çıkışı varsa bağlayabilirsin ama zannetmiyorum..bu nedenle bi teyp+sub+amfi+comp+montaj ortalama 1250 ytl ye fln hallolur ama çok sağlam bi sistem olmaz bu fiyata,aslında önemli olan ne istediğin gümbür gümbür bi bass sesi duymak istiyorum ama aynı zamanda kaliteli müzik dinlemek istiyorum diyosan fiyat normal olarak artacaktır o nedenle öncelikle bütçeni belirle daha sonra elinden geldiğince istediğin şeyi yapmaya çalışırsın..
Abi sen hakkaten uçmuşun fiyatlarda hepsi toplam 1000 ytl ye olur
Bak kardeş sen onuda yaparsın ama tavsiyem comp olması orj bozmadan şu şekilde oluyor teybine dönüştürücü takılıyor bu dönüştürüyüde amfiye bağlıyorsun kısacası dönüştürücü teybe amfi girişi yaratıyor amfini kendi koltuğunun altına koyarsın hiç biryer delinmemişte olur ondan sonra arabanın kablolarının ordan bagaja kadar amfinin kablosunu çekersin sonrada bası kutuya koyarsın en sondada güzel bir müzik dinlesin

maniack_tuner Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 27-07-2006, 17:24   #4
Aktif Üye

birtan87 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

peki tşk ederim saolun

Eski 27-07-2006, 19:41   #5
---

emp:) - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: .

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi maniack_tuner
Bak kardeş sen onuda yaparsın ama tavsiyem comp olması orj bozmadan şu şekilde oluyor teybine dönüştürücü takılıyor bu dönüştürüyüde amfiye bağlıyorsun kısacası dönüştürücü teybe amfi girişi yaratıyor amfini kendi koltuğunun altına koyarsın hiç biryer delinmemişte olur ondan sonra arabanın kablolarının ordan bagaja kadar amfinin kablosunu çekersin sonrada bası kutuya koyarsın en sondada güzel bir müzik dinlesin
1250 dediğinde teypde var bildiğim kadarıyla fiesta lar kaset çalarlı cd çalara dönüştürmek bir zorunluluk kaliteli manzemeler kullanılırsa ufak bir tesisat için bile 1500 ytl den gidebilir...

Eski 30-07-2006, 13:28   #6
artı_caraudio

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi emp:)
1250 dediğinde teypde var bildiğim kadarıyla fiaesta lar kaset çalarlı cd çalara dönüştürmek bir zorunluluk kaliteli manzemeler kullanılırsa ufak bir tesisat için bile 1500 ytl den gidebilir...
oluyo valla okadar arkadasım yenı aldı 1100 w kenwood mono amfi - 38 cm jbl bass - pıoneer 7750 player - kenwood comp. 1650 cıvaeında aldı yalnıs hatırlamıyosam bız bagladık montaj parası falan vermedı bız bagladık . ama 10 numarada ses aldık tasısattan ...

BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR
volkansah Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Reklam
Eski 30-07-2006, 18:18   #7
www.otvyehayir.com

binRR - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance

Aktif, orta boy bir sub takabilirsin aslında, çok büyüğe kaçma sisteminle balansını yapamazsın, çok ucuza da kaçma ucuzlar gürültüden başka birşeye yaramıyor.

binRR Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 30-07-2006, 18:34   #8
Public Relations..

Clioo - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Clio & Saxo

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi maniack_tuner
bu ara piyasadan biraz uzaksın glb arkadaşım fiyatlara bi baq,aşağısına olur olmaz demiyorum ama ses sistemi mi istiyosun yoksa ses mi istiyosun oda önemli
ayrıca söylediğim fiyata teyp de dahil..300 ytl teyp+250 ytl sub+250 ytl amfi+150 ytl montaj+150 ytl komp. desek toplam 1100 ytl ediyo 1250 nin altınada olur görüldüğü gb ama dediğim gb ne istiyosun ona bağlı..

Mesajı son düzenleyen Clioo : 30-07-2006 - 18:39
Clioo Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 30-07-2006, 20:59   #9
Senior Member

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi Clioo
bu ara piyasadan biraz uzaksın glb arkadaşım fiyatlara bi baq,aşağısına olur olmaz demiyorum ama ses sistemi mi istiyosun yoksa ses mi istiyosun oda önemli
ayrıca söylediğim fiyata teyp de dahil..300 ytl teyp+250 ytl sub+250 ytl amfi+150 ytl montaj+150 ytl komp. desek toplam 1100 ytl ediyo 1250 nin altınada olur görüldüğü gb ama dediğim gb ne istiyosun ona bağlı..
eee tamam işte sonuçta 1000 ytl 1250 değil ki ozaman abartı olur zaten ki sadece fiyat vererek olmaz ebatlarını özelliklerini vermen gerekir 700 ede yaparsın ki bu çok kolay.. ayrıca nasıl oluyorda 250 ytllik bir subwooferı 250 ytl lik amfşiyle besliyorsun anlamadım marka verirsen sevinirim

Eski 30-07-2006, 21:00   #10
Senior Member

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi volkansah
oluyo valla okadar arkadasım yenı aldı 1100 w kenwood mono amfi - 38 cm jbl bass - pıoneer 7750 player - kenwood comp. 1650 cıvaeında aldı yalnıs hatırlamıyosam bız bagladık montaj parası falan vermedı bız bagladık . ama 10 numarada ses aldık tasısattan ...
abi tamamda adam abartmamızı istemiyorki ama bunları çok iyi fiyata getirmişin

Cevap

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları