"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 13-05-2005 Yaş: 21
|
05 model fiesta söle küçük abarti olmayan bir set ne kadr gelir işte teyp bass vb.. falan... birde hiç orj birşeyi bozmadan sadece bass bağlama sansim varmi?? varsa okaça gelir.. tşkler...: |
| | |
| | #2 |
| Public Relations.. Kayıt Tarihi: 01-05-2006 Yaş: 23 Otomobil: Clio & Saxo
| Re: fiestta
orjinal teybinin nasıl bişey olduğuna bağlı aslında,yani eğer orjinal teybinin amfi çıkışı varsa bağlayabilirsin ama zannetmiyorum..bu nedenle bi teyp+sub+amfi+comp+montaj ortalama 1250 ytl ye fln hallolur ama çok sağlam bi sistem olmaz bu fiyata,aslında önemli olan ne istediğin gümbür gümbür bi bass sesi duymak istiyorum ama aynı zamanda kaliteli müzik dinlemek istiyorum diyosan fiyat normal olarak artacaktır o nedenle öncelikle bütçeni belirle daha sonra elinden geldiğince istediğin şeyi yapmaya çalışırsın..
__________________ Hedefi olmayan fark yaratamaz.. |
| | |
| | #3 | |
| Senior Member | Re: fiestta Alıntı:
Bak kardeş sen onuda yaparsın ama tavsiyem comp olması orj bozmadan şu şekilde oluyor teybine dönüştürücü takılıyor bu dönüştürüyüde amfiye bağlıyorsun kısacası dönüştürücü teybe amfi girişi yaratıyor amfini kendi koltuğunun altına koyarsın hiç biryer delinmemişte olur ondan sonra arabanın kablolarının ordan bagaja kadar amfinin kablosunu çekersin sonrada bası kutuya koyarsın en sondada güzel bir müzik dinlesin | |
| | |
| | #4 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 13-05-2005 Yaş: 21
peki tşk ederim saolun |
| | |
| | #5 | |
| --- Kayıt Tarihi: 14-05-2006 Şehir: . Otomobil: .
| Re: fiestta Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #6 | |
| artı_caraudio | Re: fiestta Alıntı:
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR | |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
Aktif, orta boy bir sub takabilirsin aslında, çok büyüğe kaçma sisteminle balansını yapamazsın, çok ucuza da kaçma ucuzlar gürültüden başka birşeye yaramıyor.
|
| | |
| | #8 | |
| Public Relations.. Kayıt Tarihi: 01-05-2006 Yaş: 23 Otomobil: Clio & Saxo
| Re: fiestta Alıntı:
![]() ayrıca söylediğim fiyata teyp de dahil..300 ytl teyp+250 ytl sub+250 ytl amfi+150 ytl montaj+150 ytl komp. desek toplam 1100 ytl ediyo 1250 nin altınada olur görüldüğü gb ama dediğim gb ne istiyosun ona bağlı..
__________________ Hedefi olmayan fark yaratamaz.. Mesajı son düzenleyen Clioo : 30-07-2006 - 18:39 | |
| | |
| | #9 | |
| |
| | |
| | #10 | |
| |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |