"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 25-05-2004 Yaş: 27
| Re: fb plaka gri type-r
slm,,, focal degil Jbl var arkadaslar aracımda... ( FB efsanem benım ehehueheue nerden focal marka cıktı acaba ) efsane nede olsa ne masallar ne hikayeler yazılacak hakkında ) ehueheuheuheuhee ) baska sorusu olan varsa yardımcı olabilirim herhalde see ya |
| | |
| | #22 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-06-2004 Yaş: 23
usta senin adın hakandı galiba bayrampaşada tanışmıştık yanınızda c180 vardı sx18" hatırlarsın beni lrx1400 hakkında konuşmuştuk sen bana focal var ddemiştin?
__________________ www.caraudioturkey.com |
| | |
| | #23 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 25-05-2004 Yaş: 27
yok ben o degilim gurban ben halil ibrahim bir baskasıyla karıstırmıs olcaksın herhalde clioGT ---> keske atlasaydın onume koc ; bisey sorcaksan ben burdayım....high-fidelity is good |
| | |
| | #24 |
| Re: fb plaka gri type-r bi karışıklık oldu omzn
| | |
| Reklam |
| | #25 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 26-05-2004 Yaş: 28
fb de iki tane jbl sub var.
|
| | |
| | #26 |
o teype R benim dediğim deil omzn benim dediğimi autozone yapmıştı 2 focal 2 lrx1400 focal vs....
| | |
| | #27 |
| Senior Member | Re: fb plaka gri type-r
ghost +1 Bizim bahsettiğimiz type-r da kesinlikle focal war çnk. |
| | |
| | #28 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Re: fb plaka gri type-r Alıntı:
Kesin Focal var o arabada hem gözlerimle gördüm hemde dergide gördüm... İçindeki arkadaşta biraz tosuna benziyordu hatta
__________________ Sessiz..sakin..derinden.. | |
| | |
| | #29 | |
| Re: fb plaka gri type-r Alıntı:
ewt bizor tosun ca ![]() iyi bir insandı tanıştım ama çok güzxel bir sq var..
__________________ www.caraudioturkey.com | |
| | |
| | #30 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 26-05-2004 Yaş: 28
arkadaşlar arbada focal yok. jbl 2 tane sub var. fb 5342 araba. başka fb varmı piyasada bilmem ama varsa bile bu o değil. dergide de çıkmadı o araba. ayriyetten de autodromdaki arkadaşın anlattığı olay da doğru fakat sebep farklı. ayıp olur gibilerinden açtığına pişman olmuş sonra da kapatmış. ve de zaten akü sorunu var teybi açtığında arabayı hep çalışır halde bıraksa da bilirsiniz hondaların aküsü yetersiz kalıyor sonuçta da bass dan tam verim alamıyor. zaten bu sebepten dolayı bass ayarı hep kısıkda.son olarak da kişilere karşı konuşmanızda nezaketli olursanız daha hoş olur. bahsettiğiniz başka araç olsa da kimseye benzetme hakkınız yok.
|
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|