"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| renaultsport | Re: fb plaka gri type-r
euheuehhu herhalde olm ne o senin bas öyle |
| | |
| | #12 | |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 26-04-2004
| Re: fb plaka gri type-r Alıntı:
| |
| | |
| Reklam |
| | #13 | |
| Senior Member | Re: fb plaka gri type-r Alıntı:
Walla şu sıralar kim neyi açacaksa açsın caddeyi de sahili de inletsin. Çnk tüm aletleri söktüm ve evime kaldırdım. Teybim bile orjinal duruyor. Yanımdan bangır bangır bass vura vura giden vatandaşlar oluyor bide ezer gibi suratıma bakıyor bazıları o an şeytan diyo al bağla aletleri de göster günlerini şunlara ama işte aletler evde... =) | |
| | |
| | #14 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 29-04-2004 Yaş: 28
| Re: fb plaka gri type-r
ya Austin bizim için en kötü şey bu heralde!! tesisata sahip olup da odanın bir köşesinde durması... tabi planların var anladığım kadarıyla...
|
| | |
| | #15 | |
| Senior Member | Re: fb plaka gri type-r Alıntı:
| |
| | |
| | #16 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 25-04-2004
O aracı bende görmüştüm arkadaşın dediği gibi 2adet focal olması lazım.Oaraç otohaber in modifiye ekinede çıkmıştı yanılmıyorsam dergiyi bulursam eğer scan edip buraya koyarım.
__________________ Sessiz..sakin..derinden.. |
| | |
| | #17 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-06-2004 Yaş: 23
ben o arabayı bizzat içinde dinledim 2 tane utopia var 40cm 2 tanede lrx1400 var kompanetşleri ise focal gayet güzel ve temiz bir ses veriyor ama araba resmen akım olrak sömürülüyor... biliyosunuz yeni typeR ların ön cam baya uzun ben gözümle gördüm resmen lastik gibi esniyordu.. çok temiz bir ses var ama spl i sinanın yanında söz konusu deil ![]() ![]()
__________________ www.caraudioturkey.com |
| | |
| | #18 |
| 35 TAK 24 | Re: fb plaka gri type-r
austin senın cıhazlar neler?
|
| | |
| Reklam |
| | #19 |
| Senior Member | Re: fb plaka gri type-r
imprezzamaniac +1 Ghost: O arkadaşın tesisatı tabiki temiz ses verecek Focal SPL deil SQ meraklısı bir marka. O arkadaşında tesiatı hakkaten güsel hakkını yememek lazım, güle güle kullansın kendisi. Ama tekrar söylemeden edemeyecem benim sahip olduum Kicker Solo X 18" SPL dünya şampiyonu + SQ konusunda da ödüllü. ![]() Badreal: Benim aracımda Kicker Solo X 18" bass , Kicker KX 1200.1 (2 adet) bass beslemek için amfiler , Pioneer 9600mp teyp , şimdilik bu kadar ama yakında gelişecek parasal durumum düzeldii an. |
| | |
| | #20 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-06-2004 Yaş: 23
daha ne olsun daha ne olsun öldürme beni akşam akşam ![]()
__________________ www.caraudioturkey.com |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|