"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member | evden arabaya tesisat
arakdaslar bısıy sormak ıstıyorum ve bana yardımcı olucagınıza ınanıyorummm sımdı bende kenwood un jl-711 kodlu modelının bass larını ve dıger tız ve mıdlerını arabya gecırmek ıstıyorum 8ohm olan bu kolonları nasıl arabaya gecırebılırım hepınıze tekekur edıyorum
|
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-09-2004 Yaş: 21
| Re: evden arabaya tesisat
bizde zamanında denedik sony müzik setinin midbas ve bas evde mükemmel calıyor arabada port port sesler veriyor olmuyor anlıcan ama seninkini anlamadım tam olarak kenwood m.setimi
|
| | |
| | #3 |
| ToNmAiStEr | Re: evden arabaya tesisat
arkadaslar 8 ohm dan kucuk alanlarda ses alamazsınız yanı doyurucu olmaz 8 ohm ewler ıcındır |
| | |
| | #4 |
| Junior Member |
peki 8 ohm luk sistemi 4 ohm a düşüremezmiyiz ???
|
| | |
| | #5 |
| ToNmAiStEr |
bobınını degıstırerek olabılır tabıkı buda orj bozmana neden olacak yanı gereksız bır ış olur
|
| | |
| | #6 |
| Junior Member |
ıkı kolonu tek cıkısa baglasak bu mumkun mu pekı arkadaslar cok mesgul ettım sızlerı ama yapmak ıstıyoruzzzzzzzz
|
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| No_Fear Kayıt Tarihi: 03-06-2004 Yaş: 31
bence dene, belki de iyi ses alırsın.. ben sistemi canım sıkılınca eve, canım sıkılınca arabaya kuruyorum her iki tarafta da çok güzel ses veriyo ama benim kolonlar 4 ohm yani araba için zaten.. ev evdeki amfide de canavar gibi çalıyo.. dene bence bişey kaybetmezsin..
__________________ fun starts @ 3000! |
| | |
| | #8 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 19-05-2004 Yaş: 34
ben senon marka ucuz 8 ohm subı bagaja koydum, anfiye bağlı, memnunum ömrünün azalması sözkonusu ise yine de umrumda değil... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|