"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Mr.db |
Evet arkadaşler ev amfisini arabaya takmayı düşünüyorum bir 12/220 converter ve iş bitecek bunu aranızda deneyen varmı nasıl olur??????
|
| | |
| | #2 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 15-01-2005 Yaş: 34
| Re: Ev Amfisi Arabada!!!!
yalla bi dene derim eger öyle biseyi basar1rsan yeni bi r cag açm1s olursun biraz büyük olmazm1
__________________ [IMG]meg[/IMG] |
| | |
| | #3 |
| speed is my life! | Re: Ev Amfisi Arabada!!!!
ben denedim.gerçekten de çok kaba duruyor
__________________ sSDAREDEVILSs |
| | |
| | #4 |
| Mr.db | Re: Ev Amfisi Arabada!!!!
ya bi estetik ameliyat yaparız önemli değil nasıl olur performans nasıl?
|
| | |
| | #5 |
| Mad Selçuk Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29
abartı olmadımı _ ?
|
| | |
| | #6 | |
| Cem the NAFTALIN SLAYER Kayıt Tarihi: 21-10-2004 Yaş: 38
| Re: Ev Amfisi Arabada!!!! Alıntı:
Yanliz bu cihazlardan fazla verim alamazsin ozellikle anfi peak degerlere ulastiginda cok fazla akim ceker sirkette surekli kullandigimiz icin biliyorum bayagi dertli oluyor. Birde invertorleri anahtarlanmis kablodan degil direk akuden beslemen lazim ki dogru duzgun calissin. | |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| ''HAKAN'' | Re: Ev Amfisi Arabada!!!!
slm dostum bence hiç uğraşmana gerek yok bir araba amfisi al bence hiç verim alamassın gende sen bilirsin arabana yazık kolay gelsin sana dostum
|
| | |
| | #8 |
| +307+ | Re: Ev Amfisi Arabada!!!!
dikkatli yapman lazim baglantiyi, omaj lar uymuyo cunku... uzun vadede sorun cikarabilir
|
| | |
| | #9 |
| Team McLaren Kayıt Tarihi: 05-02-2005 Yaş: 25
Bir kere 12 voltu 220 volta çevirmene gerek yok,hem trafo hem alternatör lazım,bir de üstüne güç yetmez o zaman.Amfi kendisi kaç voltta çalışıyorsa (ki muhakkak 220 dalgalı ile çalışmaz) tesisatı ona göre kur.Mesela 40 voltta çalışıyorsa 12/40 dönüştüreceksin,ki yine de alternatör lazım çünkü doğru akımı yükseltemezsin.
|
| | |
| | #10 |
| inanç Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Saitama / Japan Otomobil: Clio Sport | VDA 99
saçma şeylerle uğraşıyosun..
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|