"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| HkN&BhR Kayıt Tarihi: 10-04-2005 Şehir: İstanbul-Bahçeköy/ Sanayi Mahallesi Yaş: 26
|
Mesela şöyle söylemye çalışayım. Tam olarak malzemelerini bilmiyorum oyüzden örnekli anlatacağım. Atıyorum bir yapıştırıcı olacak- elyaf- sünger vs vs halı kaplama filan. Bunları alırken minimum miktarda alacaksın ama fazla gelecek. Mesela bir ürünü en az 1 litre satıyorlarsa ve sana 100 ml kullanacaksan geri kalan 900 ml boşa gidecek. ama ona para vereceksin. onun gibi bazı şeyler tek elden yapılırsa ve bir tane yapılırsa daha pahalıya geliyor. 80 YTL den daha ucuza kabinler var tabiki hemde sıfır. Hatta ikinci el 50 ytl altında bile bulunabiliyor.
__________________ O Şimdi Asker- İzmir Gaziemir Ulş. Okulu Bitti Afyon İkmal K.lığı Revir. Sıhhıye Er Land Ambls Sof. |
| | |
| | #12 |
| LOSER Kayıt Tarihi: 29-01-2008
|
walla ben kendime acayip bi portlu kabin yaptım dışınıda deri kapladım kabinimin tamamını ben yapmadım ama döşemeci ve mobilyacı kuzenim wardı onunla yaklaşık 4 saat gibi bi sürede yaptık 600 peak 30 cm kare bass ımıda taktım sonuç;=arabanın bagajının kapısını hafif açık bırakıp sesi yarıya getirdiğinde bass ı vurdukça bagaj kapagı yukarı kalkıodu açılıodu bu işte profesyonel sayılırım istersen gerekli malzemeleri ve yapım aşamasını sırayla anlatırım ____________________________ batakta ve yatakta eşin yoksa eline mahkumsun... |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|