"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 07-02-2008
| el yapımı kabin olurmu nasıl yapılır ???
slm arkadaşlar el yapımı kabin yapabilirmiyiz madde şekil nasıl olmalı???
|
| | |
| | #2 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
yaa kendı modifiyenı kendın yapta bir yere kadar hazırı varken ne gerek hem randıman alman çok zor .
__________________ |
| | |
| | #3 |
|
belki bilen çıkar e herkes bilmiyo diye bişi yok bizde biliyoruz litre felan war ...........
|
| | |
| | #4 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
peki kolay gelsın .
__________________ |
| | |
| | #5 |
| nuriQocca |
forumda arat bu işi çok iyi beceren bi arkadaş vardı..KICKER kabini fLn skystar'ın arkasınamı ne yapmıştı..çokta iyi bir çaLışma oLmuştu..
__________________ iki kapıLı bir honda..gedeyorum gündüz gece.. |
| | |
| | #6 |
| HkN&BhR Kayıt Tarihi: 10-04-2005 Şehir: İstanbul-Bahçeköy/ Sanayi Mahallesi Yaş: 26
|
El yapımı yapılabilir. sonuçta çoğu kabini adamlar kendileri elinde yapıyor. Forumda da vardı bu bölüm ama bence tek kabin için gereken malzeme tek tek alırsan elinde de kalacak ve daha pahalıya gelecek sağlam bir şey
__________________ O Şimdi Asker- İzmir Gaziemir Ulş. Okulu Bitti Afyon İkmal K.lığı Revir. Sıhhıye Er Land Ambls Sof. |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
|
saol cakies...
|
| | |
| | #8 |
| Senior Member |
arkadaşım becerebilirsen salyangoz tipi yap off diyorum eniştem 10 cm basla ne ses alıyordu bana projesini vermedi |
| | |
| | #9 |
| nuriQocca |
önemLi değiL kefaLo..
__________________ iki kapıLı bir honda..gedeyorum gündüz gece.. |
| | |
| | #10 |
|
tüh be özgür böle seyler de sölenmez dimi )napalım yapcaz işte yada alcaz ama 80 milyonda werilmez be kardeşim )
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|