"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Forever BJK ! |
SU ANKI SISTEM OZELLIKLERI INNOVATEK S718 7 inch TFT LCD Monitor, In-Dash INNOVATEK DVD-088 In-Dash DVD/MP3/CD/CDR Player PROFILE CL800 Mosfet Power Amplifiers 1x600W, 4 Ohm KENWOOD KFC-WF303 12 Inch 4 Ohm Subwoofer GRUNBERG 420 Watt 6X9 Oval 3 Yollu Speaker LEGACY LCA240DBL 2,4 Farad Dijital Power Capacitor Arabamin ve muzik sisteminin resimlerine asagida verdigim link'ten ulasabilirsiniz http://mypalio.myphotoalbum.com
__________________ 2008 Grande Punto 1.3 MJ Egzotik Kırmızı Mesajı son düzenleyen Genius : 31-10-2004 - 19:21 |
| | |
| | #2 |
| onuratör | Re: DVD Sistemli Palio
güzel bir fantezi yapmışsın tebrikler güzel olmuş
__________________ 1.3 RUSTY |
| | |
| | #3 |
| A.C.Design Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 24
| Re: DVD Sistemli Palio
Güzel de biraz mdf işçiliği olsa daha iyi olurdu
|
| | |
| | #4 |
| ..::Street Warrior::.. Kayıt Tarihi: 29-04-2004 Yaş: 23
Hoş olmuş..Anfi değişik bişey..
__________________ ObiTuaRY_DeaTH` ![]() ..::What a fucking feeling this !! ::.. |
| | |
| | #5 |
| inanç Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Saitama / Japan Otomobil: Clio Sport | VDA 99
anfinin markası ve fiyatını öğrenebilirmiyim ?
__________________ |
| | |
| | #6 |
| Forever BJK ! | Re: DVD Sistemli Palio
Amfinin markasi, PROFILE CL800 Mosfet Power Amplifiers 1x600W, 4 Ohm Ben Amerikadan getirttim, gercekten super bir anfi, simdide dort cikisli olan, PROFILE CL640 Mosfet Power Amplifiers 75W x 4, 4 Ohms alacagim. fiyati gelisiyle birlikte 300 milyon falan civarinda. yanliz cok guzel bir anfi, en ufak bir voltaj degisimi yada isinmada kendini devre disi birakiyor...
__________________ 2008 Grande Punto 1.3 MJ Egzotik Kırmızı |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| O Artık Evli | Re: DVD Sistemli Palio
ya bu resimleri yayınlarken hic korkmuyomusunuz hırsızlara "bakın arabamda bunlar var gelin calin" gibi davetiye cikarmaktan ne bilim bende de var bi ton sey bagajı acip arkadasima göstermeye bile korkuyorum yandan gecen biri görür plakayı alır sonra gece ugrar vs ![]() psikopatmı oldum ne
__________________ some things never change. -2 Pac- |
| | |
| | #8 |
| Forever BJK ! | Re: DVD Sistemli Palio
dostum haklisin ama benim arabam kapali ve ozel bir garajda hatta kapisinda nobetci bile var )))))))))))
__________________ 2008 Grande Punto 1.3 MJ Egzotik Kırmızı |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|