"Caddelerden Pistlere" | |
| |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| berk810 Kayıt Tarihi: 25-04-2008 | cvr15 anfi yardım merhaba arkadaşlar kicker cvr 15 4om basım var jbl 755.6 anfi ile besledim ama yeterli verim alamadığıma inanıyorum yardım ettiğiniz için şimdiden teşekkürler...
|
| |
| | #2 |
| HkN&BhR Kayıt Tarihi: 09-04-2005 Şehir: İstanbul-Bahçeköy/ Sanayi Mahallesi Yaş: 25 | cvr ler çft ohm bildiğim kadarıyla. nasıl verim alamadınız? Bağlantılar nasıldır? Bassın kabini litrelimi?
__________________ O Şimdi Asker- İzmir Gaziemir Ulaştırma Okulu-Land Ambulans Sofor Adayı |
| |
| | #3 |
| berk810 Kayıt Tarihi: 25-04-2008 | teşekkür ederim kardeş cevapladığın için problem benim çok bilgimin olmaması 38 lik basa göre bir kabin aldım portlu ama litresini bilmiyorum gene anfidede öyle kaç omda hangi kanalda bilmiyorum bu anfi iele verim alırsın dersen ne yapmam gerektiğini tarif edersen çook sevinirim ...
|
| |
| | #4 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 14-02-2008 Şehir: istanbul Otomobil: lincoln navigator | cvr 15 bendede var yanlız jbl anfi alman baştan hata ben bi kaç tane jbl anfi ile beslenen cvr dinledim performans iyi deil jbl ile kickerin frekansları pek uyuşmuyo kicker sert karakerli jbl ise çok daha yumuşak karakterli sistemlerdir ondan jbl ile perfomans düşük ben audiobahn anfi ile besliyorum 2xcvr15 leri inanılmaz çalıyolar
__________________ tek yol kemalist ihtilal Mesajı son düzenleyen isa_81 : 06-05-2008 - 02:17. |
| |
| | #5 |
| HkN&BhR Kayıt Tarihi: 09-04-2005 Şehir: İstanbul-Bahçeköy/ Sanayi Mahallesi Yaş: 25 | aslında ayarlara ve bağlantılara bakmak lazım. CVR 500 rms tir 755.6 ise sanırım bunun yarısını çıkartıyor. zaten baştan tam güç vermez ama 250 rms bile yüksek bir güçtür. Bağlantıya bakmak lazım. Kimse yanlış anlamasın ama bir çok montajcı ayardan anlamıyor normal hoparlör gibi bağlıyor. Amfi çıkışlarının ve ayar yerlerinin fotolarını koyarsan daha çok yardımcı olurum
__________________ O Şimdi Asker- İzmir Gaziemir Ulaştırma Okulu-Land Ambulans Sofor Adayı |
| |
| Reklam |
| | #6 |
| berk810 Kayıt Tarihi: 25-04-2008 | foruma nasıl açtığım konuya resim ekleyebilirim açıklamalı olarak anlarabilirmisiniz
|
| |
| | #7 |
| HkN&BhR Kayıt Tarihi: 09-04-2005 Şehir: İstanbul-Bahçeköy/ Sanayi Mahallesi Yaş: 25 | Berk yardım konularına bakarsan orası yardımcı olur.
| |
| | #8 |
| berk810 Kayıt Tarihi: 25-04-2008 | [IMG]C:\Documents and Settings\aaaaa\Desktop\sab[/IMG]
|
| |
| | #9 |
| artı_caraudio | resmı koyamamıssın sen bence mono ampa gec derfım
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|