"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| PaSsAtMaNiA |
Selam arkadaşlar yine ben megane arkadaşındı sıra benim corsada corsadada kaset çalar var ben arkaya bi binlik bas ve orjinal kolonları iyileriyle değiştirmeyi düşünüyorum bu işlemler kasetçaların üstüne yapılabilirmi illa cd çalar taktırmak lazım mı birde bu işler tahmini ne kadar tutar bi fikri olan varmı? şimdiden teşekkürler...
__________________ CLuB MoDiFiYeM ÇoRLu |
| | |
| | #2 |
| Public Relations.. Kayıt Tarihi: 01-05-2006 Yaş: 23 Otomobil: Clio & Saxo
| Re: Corsaya yardım
bi kere fiyat söylenmesi için marka ve model belirtmen gerekir,ama açıkçası ben kaset çalarla tesisat işine giren görmedim..yoktur demiyorum vardır heralde ama ben görmedim yani nasıl bi ses alırsın yada teknik açıdan olurmu bilmiyorum?
__________________ Hedefi olmayan fark yaratamaz.. Mesajı son düzenleyen Clioo : 22-06-2006 - 00:44 |
| | |
| | #3 |
| PaSsAtMaNiA | Re: Corsaya yardım
ok o zaman bitanede mp3 çalar ilave edelim fiyat derken ortalama bişiler demek istedim hani en iyisi değil en kötüşüde değil aşağı yukarı bi fiyat demek istedim
__________________ CLuB MoDiFiYeM ÇoRLu |
| | |
| | #4 |
| Public Relations.. Kayıt Tarihi: 01-05-2006 Yaş: 23 Otomobil: Clio & Saxo
| Re: Corsaya yardım
ozaman idare eder seviyede bi tesisattan bahsediyosan tahminimce teyp+amfi+sub+component+montaj 1 milyara fln halledersin diye düşünüyorum ama tabi daha ucuzuda olur pahalısıda ben kendimce bi fiyat yazdım
__________________ Hedefi olmayan fark yaratamaz.. |
| | |
| | #5 |
| nuriQocca | Re: Corsaya yardım
corsa kaç modeL? kasetçaLar dediğin orjinaL opeL car300 serisi teypLermi? o teypse maaLesef hiç bir işe yaramaz gibi 1 şey..+bas koyacaksan sub çıkışı oLması iyi oLur..1000Lik bas dediğin JBL GT-4 serisimi? o kdr yüzeyseL yazıya bunLarı söyLeyebiLiyorum anLadığım kadarıyLa.. ortaLama maLiyet söyLemek pek akıLLıca değiL..ama900-1000 Lira beLki 1200Lira
__________________ |
| | |
| | #7 |
| Alayna isyn,inadna modfye | Re: Corsaya yardım
arkadasım benım arabada corsa b ksa..teyp almaya gıttıımde orj yerlerıne hoparlorde almak ıstıorum dedım adam gerek yok teybı takınca gorursun dedı sahıdende ole oldu..adam cok ıstıosan medefeye 2 tane oval takarıs dedı..bende gorekyoq dedım..teyp alpıne cda 9826 bu arada.... sımdı arabaya woofer taktırdım kabın+woofer+kablo+amfı+ıscılık hepsını 375 mılyona hemde taksıtle wooferımda bu kıcker 30cm |
| | |
| | #8 | |
| Keptın | Re: Corsaya yardım Alıntı:
| |
| | |
| | #9 | |
| Alayna isyn,inadna modfye | Re: Corsaya yardım Alıntı:
| |
| | |
| | #10 |
| Keptın | Re: Corsaya yardım
Sağol kardeş