"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
| Re: Cooper için amfi ve subwoofer tavsiye?
bagajına göre kutu yaptırırsan daha çok içine siner diğer türlü saçma duruyo bagaj |
| | |
| | #12 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
| Re: Cooper için amfi ve subwoofer tavsiye? http://www.modifiyem.com/forum/showt...11#post1011311 gerçi iki tane 20 cm için bu ilandaki amfide işini görür bence fiyatıda uygun markasıda iyi |
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| nuriQocca | Re: Cooper için amfi ve subwoofer tavsiye?
orjinaL sistem harman/kardon fLn sa ztn yeterLi ses veriyodur.. 20 cm pek tatminkar oLmaz daha doğru tam oLarak ne bekLiyosun biLmiyorum ama 30cm kıcker comp vr12+compLara da bağLantı kuracaksan 4 kanaLLı jbL 75*4 streo amfi kuLLan..sadece bas için wooferın rms değeriyLe dengeLi mono amfi kuLLanabiLrsin.. 500 ytL ye ortaLama değerLerde & kaLitede ürünLer aLına biLinir.. mono 2 kanaLLı oLur geneLde ztn..sistemi geLiştirmeyeceksek gerek yok abartmaya. ayrıca mini'nin iç hacminden doLayı iyi 1 akustik eLde edersin.tatmin edici oLur sanırım..koLay geLsin ayrıca bağajı kuLLanmayı düşünme
__________________ iki kapıLı bir honda..gedeyorum gündüz gece.. |
| | |
| | #14 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 02-09-2005 Yaş: 25
harman kardon olsa hiç yaptırma gereği duymucam zaten yok sistemi geliştirmeyi düşünmüyorum yani çok abartılı olmaya gerek yok sadece bass bağlamayı düşünüyorum ama jbl'in 1000 watt falan yazıo bunlar gerçek değerlerimi acaba bide bunlar hepsi çin malı mı ya,bugün sony x plod sordum amfi onda bile çin malı yazıo görünüş açısından subwoofer'ları monte ettirmek istiyorum bagaja ama bi yandan bu arabayı satıp ilerdeki arabada da kullanabileyim diyede kutulu bass arasında kararsız kaldım |
| | |
| | #15 |
arkadaşlar benim aklım soundstream'de kaldı amerikadan sipariş etmeyi düşünüyorum büyük ihtimal ama bi bakarmısın özelliklerine http://cgi.ebay.com/SOUNDSTREAM-PCA2...QQcmdZViewItem amfi 760 watt bunu en fazla kaç watt'lık bass kaldırabilir soundstream 2 tane bass buldum 2 si 600 watt dio onuda verim http://cgi.ebay.com/2-SOUNDSTREAM-XS...QQcmdZViewItem ama 2 tane 30 luk nasıl olur bilemiyorum siz ne dersiniz? yoksa başka markanın 2 tane 20 lik bass'ına mı bakmak daha iyi olur? arabanın akustiğinide çok bozmayalımda |
| | |
| | #16 |
jbL gt4 serisidir onLar..yok onLarın max.çıkış gücü o.. gerçek değerLeri 250w dır..jbL in orjinaL kabinLeri var..sonradan jbL ambLemi yapıştırıLanLar değiL..! kenarLarı metaL gibi ortası kaLiteLi kumaştan fLn hiç kasmazdım ben oLsam görüntüyLe..iddiaLı bi sistem yapacak oLsam ok.. sony fLn fason oLarak üretiLiyo sadece onLar değiL hemen herşey taiwan yada china'dır..ama bu kaLitesizLikLe orantıLı değiL..orj.USA buLman peq mümkün değiL.ayrıca sony araç ses sistemLeri pek iyi değiLdir..jbL e göre vasattır yani.amfi oLarak audıosystem kuLLanabiLirsin çip teknoLojisi oLduğundan hem yer kapLamıyo hem yüksek performansLı hemde hemen hemen sınıfındaqi amfiLerLe aynı fiyat doğruLtusunda.
| | |
| | #17 |
arkadaşım senin kafan bayağı karışmış sanırım..bence bu kadr önem veriyosun bence önce değişik kombinasyonLarı dinLe derim.. soundstream çok kaLiteLidir ama sesini dinLemedim..geneLde üst segmentteqi arabaLara yöneLik sistemLeri var. amfi 760 watt'ta burdan ezbere konuşmak oLur uygun woofer önermek.. amfinin daha yüksek güç üretebiLmesi daha doğrudur.wooferLar 300RMS e sahip..amfi yetersizde geLebiLir ne biLeyim yüksek db Lerde kesikLik yapabiLir v.s 2 tane 30Luk yerine 1 tane 38cm derim ama bagajın probLem.. 20Lik bastan verim aLamazsın yani bu bütçeyLe aLamazsın maaLesef.. tabi ne istediği önemLi portLu kutumu kuLLanacaksın nasıL basLar seviyosun bir sürü kriter var..
| | |
| | #18 |
jbl in orjinal kutuları mininin bagajına sığmaz hatta 2 tane 25 bile zor sığıyo portlu kutu ile ben hala 2 tane 20cm diorum sadece kutu litresi önemli değil çünkü bagajda bassların çalabilmesi için yerde kalması gerekiyo biraz |
| | |
| Reklam |
| | #19 | |
| nuriQocca | Re: Cooper için amfi ve subwoofer tavsiye? Alıntı:
__________________ iki kapıLı bir honda..gedeyorum gündüz gece.. | |
| | |
| | #20 |
kutu bass deilde içine gömdürsem daha iyi olmaz mı en azından yer problemi olmaz,ses kalitesi açısından handikap olur mu çok kutuya göre ben o soundstream'in anfisini alcam gibi aklım onda kaldı ama bi 80$ yazdı nakliye bi 250$, amfiden fazla nakliyeyemi vericem ya |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|