"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #12 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
| Re: component hakkında yardım.. Sana gönulden bir İnşallah
|
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| artı_caraudio | Re: component hakkında yardım..
valla bende ınfınıty ne bılım audıobahn derım yanı bı bak
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
| | #14 |
| iyi değil, çok iyiyiz!! Kayıt Tarihi: 23-07-2004 Şehir: istanbul Yaş: 25 Otomobil: 98 Kırmızı Sedan VTİ
| Re: component hakkında yardım..
teşekkür ederim arkadaşlar, varsa önerdiğiniz modelleri paylaşırsanız çok memnun olucam..
__________________ it's second love.(NVR FRGT U!34EPH43) |
| | |
| | #15 |
| artı_caraudio | Re: component hakkında yardım..
ınfınıty = Audiobahn = ABC6003V 320 w rms Audiobahn = ACIS62 200 w rms Audiobahn = ABC6003N 320 w rms ınfınıty = 60.7CS 90 w rms ınfınıty = 6010cs 90 w rms ınfınıty = 5010CS 75 w rms su 6 modelden audıbahn lar senı daha cok tatmın eder gorusum ve rms lerıne bakılırsa ama emınım pahalıdır fıyatlarını bılmıyorum ... bı daha arastır derım ama sana ...
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
| | #16 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Marka olarak infinity tavsiye ederim...
__________________ Team VW |
| | |
| | #17 | |
| iyi değil, çok iyiyiz!! Kayıt Tarihi: 23-07-2004 Şehir: istanbul Yaş: 25 Otomobil: 98 Kırmızı Sedan VTİ
| Re: component hakkında yardım.. Alıntı:
audiobahn lar için görüşemedim ama infinity ini 6010 modeline 140$ fiyat verdler ve performansının çok ii olduğunu söylediler.. ama aklım audiobahn ın abc6003v modelinde kaldı ama zaten subwooferım var ve bu modelde mid basta mevcut acaba kabin içinde basın fazla gelmesi gibi birşey olurmu??
__________________ it's second love.(NVR FRGT U!34EPH43) | |
| | |
| | #19 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 06-06-2005 Yaş: 30
İlgi alanım daha çok sublar olduğu için net bi tavsiyem olmayacak. Ama kesin olarak roadsonla bu iş olmaz diyebilirim. Bende infinity component var ama daha bağlayamadım şu an arabamda 13 cm jbl power series complar var ses tatmin edici. ama daha iyi olmalıydı bence.(fiyatları 250 dolar) Ampli konusuna gelince ben sublarda genelde 10% 15% daha güçlü ampli kullanırım. Sen en az 20% 25% güçlüsünü almaya çalış. mesela infinity alacaksan 90rms sanırım 120 rms lik bir ampli almalısın. o zaman aldığın ses 90 rms lik ampliden aldığından daha kaliteli olur.cd çalarda önemli o da alpine falan olursa iyi olur. ses kalitesi konusunda son tavsiyem de tizlere fazla yüklenmemen. yoksa seste kulağı rahatsız eden cızırtı ve çınlamalar oluyor.
__________________ seti toparladım şimdide araç yok iimi !!!! |
| | |
| | #20 |
verdiğin bilgiler için sağol. elimdeki anfilerin ne rmslerini biliyorum, nede kaç watt olduklarını, suan arabam yok o nedenle evde idare ediyo bu anfiler.. comp konusunda suan infinity 6010cs için almayı düşündüğüm hb araçya uyumlu olabileceğini söyledi gçrüştüğüm bi müzik firması. acaba 100-150€ var die şuan bi comp almalımıyım yoksa birazda kredi kartından çekip biraz daha prof bi comp mu almalıyım, bunu şunun için soruyrum, zaten kullandığım mid ve tizlerim var hatta kullandığım tss-20 pioneer tweetrlarımı satacağım gibi gözüküyo, bunlarda daha detaylı ses alamassam kullanmak istemem ![]() son olarak net önerilerinizi alabilirmiyim acaba?? ona göre ya cebime göre, ya kredi kartıma göre bi comp alacağım ![]() teşekkürler..
__________________ it's second love.(NVR FRGT U!34EPH43) |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|