"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| iyi değil, çok iyiyiz!! Kayıt Tarihi: 23-07-2004 Şehir: istanbul Yaş: 25 Otomobil: 98 Kırmızı Sedan VTİ
| component hakkında yardım..
slm, arkadaşlar fazla bilgim olmadığı için sizlerin tavsiyelerini almak istiyorum. Component almak istiyroum 1 takım, 100-150€ civarında alabileceğim en detaylı sesi verebilecek component takımını tecrübe ve duyumlarınıza göre paylaşırsanız sevinirim.. elimde bir adet type-L alpine 30cm subwoofer var ve yavaş yavaş tüm sistemi alpine yapmak istiyorum ama component olarak alpine yi pek önermediler, sizce farklı bi markamı yoksa alpine nin compenant ındanmı alsam? çok kararsızım önerilerinizi bekliyroum.. teşekkürler
__________________ it's second love.(NVR FRGT U!34EPH43) |
| | |
| | #3 |
| iyi değil, çok iyiyiz!! Kayıt Tarihi: 23-07-2004 Şehir: istanbul Yaş: 25 Otomobil: 98 Kırmızı Sedan VTİ
| Re: component hakkında yardım..
anif iki tane roadson var idare ediyo zaten şuan evde dinliyorum araba alınca iki anfiyi satıp bi tane adam akıllı bişe alıcam.. ama şuan sub ve comp ları ayrı ayrı besleyebiliyorum..
| | |
| | #5 |
| No MaXaS.!! | Re: component hakkında yardım..
cidden bu konuda bende yardım alsam iyi olur. componentlerde hangi markadalar iyi. ve amfide edisonu çok tavsiye ediyolar. sizce nasıl???
__________________ |
| | |
| | #6 |
anfiler ileride değişeb,ileceği için pek baz almasak daha ii sadece dediğim fiyatlar arası önerileriniz ne olabilir acaba veya biraz daha ver daha iyi performans alırsın dediğiniz bi model varsa oda ii olur..
| | |
| Reklam |
| | #7 | |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
| Re: component hakkında yardım.. Alıntı:
| |
| | |
| | #8 | |
| Re: component hakkında yardım.. Alıntı:
ama ben ne alıcam ya??
__________________ it's second love.(NVR FRGT U!34EPH43) | |
| | |
| | #9 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
Bu konuda bilgim var ama benimkiler pahalı ürünler, size akıl veremem yani, ama şunu söyleyebilirim, ucuz bir şey alma paranıza yazık biraz ters orantı oldu ama malesef öyle
|
| | |
| | #10 |
oda olacak inşallah abi ama şuan biraz daha detaylı ses verecek bi takım comp istiyorum, konu burda dura dursun ben biraz hava alıp gelip
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|