"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #31 |
| (@)(*)BIGBANG(*)(@) | Re: Clio'da muzik sistemi modifiyesi
Ben 94-95te dinlerdim psy & goa sonra pek fırsatım olmadı;progressive trance falan dinledim;sonra da uzaklaştım trance den biraz ![]() Tribal techno,hard techno,funky techno,dark tribal house,progressive tribal house,chillout, lounge, jungle,drum & bass, gabber, speedcore vs vs... dinliyorum ![]() Bu arada Rockford Fosgate p6001bd ampli geldi takıldı.Audiobahn kendine gelmeye başladı ))
__________________ http://www.caraudioturkey.com |
| | |
| | #32 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 22-06-2004 Yaş: 25
| Re: Clio'da muzik sistemi modifiyesi
İyi iyi guzel yaw sevindim ama 94-95 te sen goa dinlediysen psy yok tu o zaman orasi ayri zatem müzikin son noktasi psychedelic bence sen bulmussun müzigi zatem 94-95 te niye vazgectin dinlemekten merak ettim isin dogrusu cunku gercekten bence psychedelic müzik Müziklerin son noktasi müziklikten cikiyo ben baska bir sey dinleyemiyorum belli oluyodur bana herkez sarı diyo artik psychedelic ten baska bir sey dinlemedigim icin ve surekli psychedelic dinledigim icin oldum psySARI neyse daha fazla konuyu saptirmaylim. Tavsiyen icin teşşekkurler. Dİkkate alicam.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|