"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Senior Member | Re: Clio'da muzik sistemi modifiyesi
bberksan, 1 adet amfi ile bass ve ön kapıyı besleyecekleri bir amfi mi önediler? Fiyat gerçekten ii gibi ama önerilen parçaların ne olduğu belli deil. Buraya yazarsan tam olarak neydiler o zmn daha düzgün yorum yapabiliriz üzerinde. |
| | |
| | #12 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-06-2004 Yaş: 23
| Re: Clio'da muzik sistemi modifiyesi Alıntı:
büyük ihtimal GTO4000 gibi geldi bana
__________________ www.caraudioturkey.com | |
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| 35 TAK 24 | Re: Clio'da muzik sistemi modifiyesi
izmirde cok ıyı bı abımız yapıyo bu sıstem ısını ıstersen ona danış
|
| | |
| | #14 |
| ti | Re: Clio'da muzik sistemi modifiyesi
kim o abimiz ?
__________________ |
| | |
| | #15 |
| 35 TAK 24 | Re: Clio'da muzik sistemi modifiyesi
karsıyakada gurdal dıye bı abı genelde jbl işi ona ait yanı jbl dagıtımcısı onunla calısıyor
|
| | |
| | #16 | |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 26-04-2004
Şu Karşıyaka çarşıdaki Akbank'ın arka sokağında bir pasajda jbl , larantz , pioneer , sony vb. markaları satan ve fiyatlara "........ doler($)" diyen kişi mi acaba?İşiyle ilgili bir adam , işide ehh biliyo gibi biraz ama bazı şeyleri abartıyor.Araba sistemleri için devasa ampliler görmek isteyen izmirli arkadaşlarım buradaki dev larantz amplileri görebilirler Fiyatlarda hiç fena değildi.İzmir'de askerliğimi yaparken keşfetmiştim orayı.İzmirli arkadşlar daha önce neredeydiniz?8 ay sıkıntıdan öldüm bittim ben izmir'de Bu arada çankaya'yı ihmal etmeyin , bazen güzel cihazlar düşüyor ve oranın esnaf abileri anlamıyorlar pek.Ben "crunch" marka usa malı bi ampli almıştım oradan 140 milyona.2 ohm2da 450 watt rms veriyor.Son derece hoş bi ampli | |
| | |
| | #17 | |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 22-06-2004 Yaş: 25
| |
| | |
| | #18 |
| ti | Re: Clio'da muzik sistemi modifiyesi
hmm oki gurdalı biliyorum.. ugrucam bi ara onada.. simdilik burdakileri yokluyom ![]() k65.2 kicker in componentleri www.kicker.com
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #19 |
| Senior Member | Re: Clio'da muzik sistemi modifiyesi
psySARI, K65.2 bir model. ve Kicker markasına ait. Focal deil. Tam olarak bass ile ilgili anlattığını anladım diyemem ama yarım yamalak anladım. Focal'i dinleyenler daha çok ayrıntı arayanlar oluor bu nedemek soft , slow ve ayrıntısı bol müzik sewenlerin tercih ettiği bir marka demek. Oysa kicker senin benim gibi bass ve gücü daha çok arzulayan ve ayrıntıya çok fazla önem vermeyenler içinler için K65.2 yi üretmiş. Bu durumda hem kesen hemde ihtiyacın için Kicker K65.2 bence senin için en uygunu. |
| | |
| | #20 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-06-2004 Yaş: 23
| Re: Clio'da muzik sistemi modifiyesi
focal 165v2:60hz-20khz kicker k65.2:33hz-21khz buda demekki kicker daha sert çalar....
__________________ www.caraudioturkey.com |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|