"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| the fresh spider |
Herkese merhabalar; Arkadaşlar eskiden çok ilgilenirdim oto müzik sistemleriyle ama son 4-5 senedir bihaberim yeniliklerden,yani bilgi olarak bu konuda sıfır değilim ![]() Gelelim meramıma; Bir hususta siz bilirkişi arkadaşlarıma danışmak istedim.Yeniden bir sistem yapma aşamasındayım.Aklımdan geçen cihazlar şunlar: Teyp olarak ALPINE CDE-9874RB ya da PIONEER 5900MP tarzında bişey (300-400ytl arası ama illaki alpine veya pioneer)bu konuda önerilerinize açığım. Component Takımı : JBL GTO-6507C 16,5CM Bass : JBL GT4 30 cm ya da GT5 30 cm , Hertz de olabilir mi ne dersiniz? Ampli olarak yine JBL GTO 75.4 diye bi model inceledim,2x104 ve 1x284 4 ohm RMS gibi değerleri var.Nasıl bir cihazdır? Arkadaşlar az çok nasıl bi tesisat üzerine araştırma yaptığımı görüyor ve bütçemi tahmin edebiliyorsunuzdur.Hoparlör konusunda JBL diyorum ama başka tavsiyelerinizle de ilgileneceğim.Ampli konusunda cidden karasızım,Xetec,For-x falan var,bu markalar nasıl? İlgilenip mesaj yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
__________________ |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-06-2006 Şehir: 06 Otomobil: -_-
|
güzel ortalama bi sistem olmuş.ünite olarak Alpine i seç kesin.Amfi de 75.4 ten şikyet eden çok bu aralar.6 kanal Xetec işini fazla fazla görür.
|
| | |
| | #3 |
| HkN&BhR Kayıt Tarihi: 10-04-2005 Şehir: İstanbul-Bahçeköy/ Sanayi Mahallesi Yaş: 26
|
Şimdi 5900 da USb varmı ? yoksa Spot model olan 5050 yada 6050 modellerini tercih et derim. Comp bass ve amfi JBl güzel iş görür. Alternatifler var ama genede şu bilgiler olsa iyi olur. Mesela aracınız nedir? Nerdesiniz ? Bu ürünlerin fiyatlarını aldınız mı? Birde ne tür müzikler dinlersiniz ?
__________________ O Şimdi Asker- İzmir Gaziemir Ulş. Okulu Bitti Afyon İkmal K.lığı Revir. Sıhhıye Er Land Ambls Sof. |
| | |
| | #4 |
| the fresh spider |
Aracım şimdilik Ford Tourneo Connect ama spor bir 3 kapıya geçmeyi düşünüyorum.Bulunduğum yer Tarsus/Mersin,ama yerin önemi yok sonuçta Türkiye'nin herhangi bir yerinden sipariş verebilrim. Rock ağırlıklı dinlerim ama elektronik altyapılı parçalar da hoşuma gider.Ha bu arada bassları sonuna kadar açıp konser verecek bi tip değilim Sadece arabada kaliteli bir ses duyma hasreti içindeyim
__________________ Mesajı son düzenleyen tarantula : 13-05-2008 - 13:25 |
| | |
| | #5 |
| artı_caraudio |
ılla neden jbl onu anlamadım bır cok marka varken jl audio - audiobahn - alpıne - dd - kıcker gıbı saglam markALAR varken neden bu jbl askı anlamadım bır turlu ama jbl ıle hertz arasında secım yapmam gerekıse jbl derım kesınlıkle ... jbl 75.4 ıcınse cok ısınan ve geregınden fazla kesme yapan bı amp ama buna rahmende kullanılan bı cıhaz . ayrıca xetec cok gusel amları var tavsıye ederım jbl den kat kat ustun cıhazları var ... audioson da kullanabılırsın ... veya mono olarak dusunursen hem butceyı zorlamaz heöde uzrıne dusenı fazlasıyla yapacak bır cıhaz var sıerra 1200 d headunıt dersen alpınee derım pıonerrınde cok goz dolduran cıhazları var ama alpınee ses kalıtesınde asmıs bır marka
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
| | #6 |
| ALPİNE... MTX..RAINBOW Kayıt Tarihi: 13-05-2008
|
Alpıne ..mtx..raınbow..hakkında Bılgı ıstersenız Verırım
|
| | |
| Reklam |
| | #7 | |
| the fresh spider | Alıntı:
![]() Zaten ilk iletimde bahsetmiştim önerdiğim markalardan nasıl bir bütçeye sahip olduğumu,Türkiye'de bir öğretmen maaşıyla 3.000-4.000 YTL lik bi sistem yapmak pek akıl karı olmaz ![]() Xetec ve Sierra tavsiyen için sağol,bu markaları duydum ama nedense hep jameson tarzı birşeyler canlanıyor aklımda,bu konuda sanırım yanılıyorum? Eğer aklında bi kombinasyon varsa lütfen paylaş.Sağlıcakla kal.
__________________ | |
| | |
| | #8 | |
| efsane 2488 Kayıt Tarihi: 07-05-2008
| Alıntı:
| |
| | |
| | #9 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-06-2006 Şehir: 06 Otomobil: -_-
|
sen ilk mesajda yazdığın aslında dediğim gibi ortalama diyebileceğimiz gibi güzel sesi çok da pahalıya getirmeden dinlemenin türkçesi olmuş..bende bu tip bir sistem için araştırma yapıyorum.sen şimdi component takımı amfi ve bas yazmışsın.ben derim ki nacizhane fikrim component de ve bass da jbl den şaşma. componet : JBL GTO 606 (16 cm) dinledim biliyorum..gerçekten güzel bass: JBL GT5 12 (30 cm.) bunu da canlı dinledim ve gerçekten hoş bir ürün.yeni zaten. ![]() gelelim amfiye aklında jamseon tarzı markaları tamamen sil at derim. Anfiler > FARKIMIZ FIYATIMIZZZ! ! ! ! ! ! ! XETEC- - VECTOR V200. 4 #5493413 - Sahibinden.com al sana işini görecek güzel de bir amfi..hiç abartmadan kur sistemini dinle derim.. ![]() (bu arada amfi yi satan kişiler le bir bağlantım yoktur,kişi ve kurumlar tamamen benim hayal ürünümdür )
|
| | |
| | #10 |
| HkN&BhR Kayıt Tarihi: 10-04-2005 Şehir: İstanbul-Bahçeköy/ Sanayi Mahallesi Yaş: 26
|
Hcam Bende volkan abi gibi düşünüyorum ama tabiki bütçe. Sonuçta JBL de bütçeye göre uygun olabilir. Yalnız hocam Sierra jameson gibi markalardan bir iki gömlek üstün. Xetec i hiç onlarla yanyana söyleme yazma bile. Bir kaç kere katlar xetec. tabiki alpine jl kadar da değiler bence
__________________ O Şimdi Asker- İzmir Gaziemir Ulş. Okulu Bitti Afyon İkmal K.lığı Revir. Sıhhıye Er Land Ambls Sof. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|