"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| onLy BMW Kayıt Tarihi: 21-07-2005
| Cerwin Vega Sub Taktık Hosumada Gitti Ama Bi Sorum Var ![]() 2 gün önce cerwin vega marka sub taktırdım 400rms 750peak sesi falan gayette güzel oldu bagaja göre kabin falan yapıldı. Sesten çok memnunum arabada harman kardon hoparlörler oldugu için sub ve amfiden baska bişeye gerek duymadım gelelim esas soruya.. sesi cok actıgım zaman daha dogrusu bass şiddetli olduğu zaman bagaj kapağı dışarıdan inanılmaz bir sarsıntı yapıyor... plakanın çerçevesi yok ama çerçeveli plakadan gelen sesin aynısının kat kat şiddetlisi bagaj kapağından geliyor.. bunu önlemenin yada azaltmanın bir yolu varmı? herkese teşekkür ederim
__________________ ![]() |
| | |
| | #2 |
| The Economist Kayıt Tarihi: 14-04-2005 Şehir: 35 Yaş: 25 Otomobil: Auris D-4D
| Re: Cerwin Vega Sub Taktık Hosumada Gitti Ama Bi Sorum Var
bagaj yalıtımı yapman, yaptırman gerekiyor. kilitden geliyor...
|
| | |
| | #3 |
nerelerde yaptırabilirim tavsiye edebileceğin yerler varmı
__________________ ![]() Mesajı son düzenleyen erelfb : 30-10-2006 - 23:11 Sebep: ek |
| | |
| | #4 |
| The Economist Kayıt Tarihi: 14-04-2005 Şehir: 35 Yaş: 25 Otomobil: Auris D-4D
istanbulda olan arkadaşlar daha iyi bilir, ben izmirdeyim ![]() yaptırdığın yer büyük ihtimalle yapar. www.muzikmarket.com dan bakabilirsin yalıtım malzemeleri için, fiyat hakkında bir bilgin olur. ya da şimdi gördüm kendi modifiyeni kendin yap bölümünde bir arkadaşımız kendi yapmış yalıtımını onada bakabilirsin... |
| | |
| | #5 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
Kutu da yapar o sesi, genelde piyasada satılan kutular büyük çaplı baslar imin uygun değil.
|
| | |
| | #6 |
| Member | Re: Cerwin Vega Sub Taktık Hosumada Gitti Ama Bi Sorum Var
sistemi yaptırdıgın yerle konus bagaj kapagına ve özelikkle yukarda bi arkadsımızın bagsettiği gibi kilidin oraya izolasyon yapsınlar piyasada değişik markalar noname ürünler var fakat Dynamat öneririm
|
| | |
| Reklam |
| | #7 | |
| Re: Cerwin Vega Sub Taktık Hosumada Gitti Ama Bi Sorum Var Alıntı:
kabin deki port tan dolayı yapabilirmi ?
__________________ ![]() | |
| | |
| | #8 |
| +200hp club Kayıt Tarihi: 10-07-2004 Şehir: balıkesir,izmir Yaş: 24 Otomobil: n/a vectra v6, bmw e90
kabin portla pek ilgisi yok izoyla gecer bence
__________________ |
| | |
| | #9 |
| artı_caraudio | Re: Cerwin Vega Sub Taktık Hosumada Gitti Ama Bi Sorum Var
bencede ızole lazım derım kabınle port la bı alakası yoktur sesın ... sıstemı aldıgın yere sor... bu arada hayırlı olsun ...
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
| | #10 |
ok saolun arkadaşlar hepiniz
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|