"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| [==Trink==] Kayıt Tarihi: 25-08-2004 Yaş: 25
| Cd Changer Hakkında Yardım!..
Ya bende megane var!..Megane nın orjinal setini değiştirmeden cd changer takmayı düşünüyorum Mp3 player alayım Track çalan Changer mı? Önerebilceğiniz markalar ve fiyatları nelerdir tahminen!.. Bide sizce orjinal teybe cd changer takmak mümkün mü ve ve ses güzel çıkar mı!.. Yani ses kalitesinde bir sorun çıkar mı? Ve en son olarak sonrada JBL 1000w bass ve JBL GTO ampi takmayı duşunuyorum ne diyorsunuz!..İyi olur mu önerileriniz nelerdir..Şimdiden Teşekkürler!..
|
| | |
| | #2 |
| JoGa BoNiTo | Re: Cd Changer Hakkında Yardım!..
Megane nin orjinal teyp markasını yazsan iyi olur... Eğer ki teypte cd changer kontrol ünitesi var ise ona uyumlu olan bir markanın cd changerini alabilirsin blaupunkt,alpine vb... Yok eğer teypte cd changer girişi yok ise Fm modullü cd changer takabilirsin sesi radyo istasyonu frekansından alırsın,ses konusunda hiç bir problem olmaz aynı netlik ve kalitede çalar... Sadece track çalan cd changer alırsan malum bir tek track dinlersin ama mp3/cd çalan changer alırsan her ikisinide çalma imkanın olur ben sana mp3 lüsünü öneririm çünkü yakın zamanda normal track cd çalan changerler rafa kalkacaktır..Yeni nesil mp3 lü olanlar her iki formatıda destekliyor artık.. Bass ve amfiyi bilmediğim için yorum yapamam.. MAsrafa gelince teyybin uyumlu ise 350-400 milyon gibi bişi verirsin ama yok uyumlu değilse 850,900 milyon verip fm modullu cd changer almalısın.. |
| | |
| | #3 |
| Re: Cd Changer Hakkında Yardım!..
Teybin markasını bilmiyorum!.. Dönüştürücü vb. seylerle cd uyumlu oluyor olması lazım bide bir yerde mp3 çalanlara çok has has diyorlar araba sallandığı zaman felan kesinti oluyormuş yani anti shok olayı yok mu neymış!..
|
| | |
| | #4 |
| ToNmAiStEr | Re: Cd Changer Hakkında Yardım!..
haklısın ama tabıkı kalıteye gore degısır bu dedıklerın sen antalyanın neresındensın ona gore yapalım bıseyler
|
| | |
| | #5 |
Konyaaltı tarafındayım sealife Hotelin oralarda oturuyorum!..
|
| | |
| | #6 |
| Junior Member | Re: Cd Changer Hakkında Yardım!..
Bende megane var MEganeII yalnız senin ki I mi yoksa II mi II'de orjinal 6'lı changer var sony mp3 çalar... 700 milyon civarı fiyatı....
|
| | |
| Reklam |
| | #7 |
benim ki megane I 2000 model ve ayrıca dönüştürücü lazım oluyormu changer için!..
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|