"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 12-12-2004 Yaş: 26
| Cd changer!!!
selam arkadaşlar vw golf arabam war kendi orjinal ses sistemini bozmadan sadece bi cd changer istiyorum öle ses sistemi meraklısı değilim ama cd changer açıkçası şart... bu forumdaki herkes benden daha bilgilidir bu konularda onun için sizden yardım istiyorum ne marka alıyım nası bişi alıyım ikinci el alsam olurmu nerde satılır 2. nerden alınır açıkçası a dan z ye bilgi verirseniz sevinirim.. herkese şimdiden teşekkürler...
|
| | |
| | #2 |
| JoGa BoNiTo | Re: Cd changer!!!
Orjinal teybe her türlü cd changer olmayacağı için alman gereken fm kontrollü cd changer olmalıdır...Sesi radyo frekansından alıyorsun hiç bir kalite bozukluğu yoktur....Pioneer ve Jvc olarak bulabilirsin...
|
| | |
| | #3 |
| Re: Cd changer!!!
yardımın için saol peki sony ler uygunmudur??
|
| | |
| | #4 |
| JoGa BoNiTo | Re: Cd changer!!!
Fm kontrollü her marka uyar...Yanlız dediğim gibi orjinal teybe düz cd changer bağlayamazsın...Tabi teybinde cd changer destekleyen bir giriş var ise bilemem onu..
|
| | |
| | #5 |
| user | Re: Cd changer!!!
benim bildigim blaupunkt cd changerlar sorun cikarmdan uyuyor.
|
| | |
| | #6 |
teybin üstünde cd chenger tuşu war basınca no cd chenger yazıo heralde bu cd chenger çıkışı war demek oluyor..
|
| | |
| | #7 |
| Sound Expert Kayıt Tarihi: 16-12-2004 Yaş: 41
Merhaba, Kulaktan dolma bilgilerle insanları yanıltmayın ne olur.Eğer bir konu hakkında fikriniz yoksa susmak daha değerli sanıyorum. Arkadaşım bunun için Alpine CD-Changer ve arabana uygun adaptör kablo kullanabilirsin ? --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Daha detaylı bilgi almak için Alpine tr genel dağıtıcısı olan hifi muzik a.ş. ile görüşmeni öneririrm.Bu konuda şok şık çözümler sunuyorlar. Tel:0 312 441 49 53 |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|