"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Forever MB Kayıt Tarihi: 04-02-2008 Şehir: slovakia-banska Otomobil: 20O6 hdi
| CD çalar yardım ?
arkadaşlar iyi forumlar, yakın bir akrabama 2003 model bora aldık içinde kasetçalar var şu anda, değiştirmek istiyor kendisi öyle fazla birşeye gerek yok tavsiye edebileceğiniz birşey varmı? yoksa direk sony e gidip elimize ne gelirse onu alalımmı ![]() bütçe konusunda en uygun tavsiye edebileceğiniz şeyler olsun sadece cd takmak için alıcak |
| | |
| | #2 |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ankara Otomobil: 9n
|
teybin altındaki göze blaupunkt cd changer alın, her anlamda en iyisi. cd changer olmadıktan sonra tekli cd çalar çok kullanışsız. zaten orijinal sisteminizde blaupunkt santa monica c50'dir, cd changer ona uyumlu.
__________________ www.travian.com.tr |
| | |
| | #3 | |
| Alıntı:
fiyatı ne kadar biliyomusun? edit: nerden temin edebilrim ? | |
| | |
| | #4 |
| 41779 Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: ist Yaş: 25 Otomobil: go-baby-go
|
MP3, WMA okudukdukdan sonra CD calar CD changerdan cok daha anlamlı bence. Ciddi bi muzik tesisatınız yoksa 192 kbps MP3 ile Audio CD arasındaki kalite farkı insanı rahatsız etmiyor. Bence en mantıklısı standart, duzgun bir mp3 okuyan CD calar almak. Hatta yeniler usb stick okuyor, acayip kullanıslı. Biz sony'nin bi modelini kullanıyoruz, 300lirayı biraz gecen bir fiyatı vardı. USB stick okudugu icin simdiye kadar anca 1-2 kere cd calarını kullanmısımdır... edit: gittigidiyordan falan arastırırsan yaklasık fiyatlara ulasabilirsin. mp3 calan duzgun aletler 200 civarından baslıyor yaklasık olarak. mp3 ve memory stick girisi olan pioneer ve sonyler 300 civarı idi birkac ay once. simdi biraz daha inmiş olabilir.
__________________ Mesajı son düzenleyen tugrul : 04-08-2008 - 18:15 |
| | |
| | #5 |
|
teşekkür ederim tuğrul dikkate alıcam sony kafama yattı. usb stick okuyanlar gerçektende çok kullanışlı olur, arkadaşın s-max de wardı bu özellik cd ye hiç gerek kalmıyodu..
|
| | |
| | #6 |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ankara Otomobil: 9n
|
kafayı değiştirmezsen diye dedim ben cd changer diye. değiştireceksen mp3 uyumlu bişey alsan da olur tuğrul'un dediği gibi. cd changer'ın fiyatı ucuzdur, artık demode olmaya başladılar çünkü.
__________________ www.travian.com.tr |
| | |
| | #7 |
| ZugoR |
Sadece cd çalar alınacaksa ya changer yada çakmağa bağlanan mp3
__________________ www.otvyehayir.com |
| | |
| | #8 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-06-2006 Şehir: 06 Otomobil: -_-
|
çakmak olayını kesinkle tavsiye etmem.arkadaşlar lütfen kullanmadığınız ürünleri tavsiye etmeyin.çok sağlıksız ürünler o transmitterler. arkadaşım alın 250-300 arası sony audio-mp3-wma-atrac hepsini çalar.sade ve kullanışlıdır.ben kullanıyorum ve tavsiye ederim.4*50 çıkışı var 4 tane oval hoparlörü bile çok güzel çaldırır.arabanın üzerinden çıkan playerlar demode oldu artık.ne gerek var changer la uğraşmaya yani çok bi para olsa sony ler pioneer ler anlarımda hiç gereği yok 250 lira için.usb ni de takarsın ne cd seçer ne durur ne atlar.. kullanıcı olarak nacizhane tavsiyemdir |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| çalar, yardım |
| Konu Seçenekleri | |
|
|