"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 08-10-2008 Şehir: adana Otomobil: toyota corolla
| çakmak mp3 acil yardım
selam arkadaslar benim arabamda cd çalar olmadıgından istediim müzikleri dinliyemiorm çakmak mp3 die birşey duydum mp3 calar gibi pc den doldurup cakmak yerine taktıında arabada çalıomuş dogrumu yardım ederseniz sevinirim cok tesekkürler
|
| | |
| | #2 |
| Farkımız Olmalı ! |
evt dogru 100 yılın icadi super bişey ama biraz garip bi alet nasıl calısdıgıda su sekildeo aslında bi fm verici genelde 80 kusurlu frekanslarda oluyor onu tak calıssın calmaya baslasın radyonda tuner e gir orda arama yaptır cok nettir ses zaten ve şak diyede ceker dinlemeye dvm et arabayı stop ettirirsen eger cakmakdaki akım kesiliceginden dogal olarak cakmakmp3 de kapanacakdır PANİK YAPMA birden bi hışırtı falan duyabilirsin o bakımdan stop etmeden once sesi kıs ![]() +hemşerim hoşgeldin
__________________ ![]() 135 Hp Desem İnanma Artık 1.4Bar 160 Hp![]() |
| | |
| | #3 |
| freedomm22 |
[quote=metehandogan;2188174]evt dogru 100 yılın icadi super bişey ama biraz garip bi alet nasıl calısdıgıda su sekildeo aslında bi fm verici genelde 80 kusurlu frekanslarda oluyor onu tak calıssın calmaya baslasın radyonda tuner e gir orda arama yaptır cok nettir ses zaten ve şak diyede ceker dinlemeye dvm et arabayı stop ettirirsen eger cakmakdaki akım kesiliceginden dogal olarak cakmakmp3 de kapanacakdır PANİK YAPMA birden bi hışırtı falan duyabilirsin o bakımdan stop etmeden once sesi kıs ![]() ++ benim arkadaşım almıştı ondan... sd kartla çalışanını ![]() +kendi radyo vericisi olduğu için cihaz üzerinden istediğin frekansı ayarlıyorsun ve arabada da aynı frekansı ayarla ve hafızaya al... kanal farketmiyo... 88-108' e kadar... +kendi verici olduğu için yerel bi radyoya denk gelse dahi onu kesiyor ve kendi müzik iletimin de de problem çıkmıyor... bunlar güzel yanları... -yanlız çok çabuk arızalanma olayı var. dikkatli bi kullanım gerektiriyor. arabanın kontağını kapamadan önce cihazı kapaman gerek vs... ben pek sevmedim işin açıkcası arkadaşınki 2 gün içinde bozuldu, cihaz kendini hiç açmadı... değiştirdi şimdilik bişeyi yok ama soğudum nedense ![]() *bende kaset çalar varken kaset vardı elindeki cd' ye yada herhangi bi mp3-mp4'e bağlanabilen... onu yıllardır kullandım bi problem yaşamadım.. tek olumsuz yönü uzun olan kablosu... |
| | |
| | #4 | |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
|
[quote=freedomm22;2188216] Alıntı:
| |
| | |
| | #5 | |
| freedomm22 |
[quote=leventse;2188217] Alıntı:
sende direk güneş ışığında yada çok sıcak biyerde yada rutubetli bi yerde bıraktıysan arızalanmış olabilir... | |
| | |
| | #6 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
|
yok o sekılde bırakmadım ama kaset yuvasında bıraz sorun var o nedenle sureklı orada takılı duruyor verı aktarımını yapan metal bolmenın oksıtlenmıs olmasından suphelenıyorum bı ara bakacagım
|
| | |
| | #7 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 08-10-2008 Şehir: adana Otomobil: toyota corolla
|
ya bende sadece kaset calar var istediim müzikleri nasıl dinliye bilirim cd çalar almadan ? arkadasım dioki bi kaset var onu takıosun kasetten bi kabolo var onu cıkartıosun diskmen var ona takıp cd çalar gibi oluo demişti.. YANİ UZUN LAFIN KISASI CD ÇALAR ALMADAN NASIL ADAM GIBI MUZIK DINLIYE BILIRIM ? KASETSIZ |
| | |
| | #8 |
| freedomm22 |
o aslında kaset şeklinde adaptördür... sende bi mp3 discmen veya mp4 tarzı bi cihaz varsa onu kaset çalarda dinlemene olanak sağlar... bide onların direk hafızalı olanları da var http://www.teknosa.com/Cultures/tr-T...ES_VE_GORUNTU# bu kablolu olan... şöyle bişeyde var...OTO ARAÇ MP3 KASET ADAPTÖRÜ+USB +SARJ.. 3in1 set, #12903170 Gittigidiyor.com |
| | |
| | #9 |
| Asabi member Kayıt Tarihi: 01-04-2008 Şehir: İstanbul Yaş: 25 Otomobil: Hyundai Accent
|
Ya bu wericili cihazlardan bitane kuzenimin megane a aldık çok cızırdıyo
__________________ ÇOK ASABİYİM HEMDE ÇOk... |
| | |
| | #10 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 13-09-2008 Şehir: ÇORUM Otomobil: TOYOTA
|
arkadaşlar ben yardımcı olayım ben kendı dukanımda satıyorum ondan .. ben kendı aracımdada kullıyorum mp3 alamayan veya takamayn için çok iyi bişey ama kesinlikle mp3 çalarla kıyaslanamaz .. ama guzel ses verıyor her frekanstada calıyor ...
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|