Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > ModifiyeM© Com > Oto Müzik ve Görüntüleme Sistemleri

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 08-10-2008, 00:06   #1
Junior Member

Otomobil: toyota corolla
çakmak mp3 acil yardım

selam arkadaslar benim arabamda cd çalar olmadıgından istediim müzikleri dinliyemiorm çakmak mp3 die birşey duydum mp3 calar gibi pc den doldurup cakmak yerine taktıında arabada çalıomuş dogrumu yardım ederseniz sevinirim cok tesekkürler

XxxcorollaxxX Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-10-2008, 00:14   #2
Farkımız Olmalı !

metehandogan - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: BmC Megastar
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
evt dogru 100 yılın icadi super bişey ama biraz garip bi alet nasıl calısdıgıda su sekilde

o aslında bi fm verici genelde 80 kusurlu frekanslarda oluyor onu tak calıssın calmaya baslasın radyonda tuner e gir
orda arama yaptır cok nettir ses zaten ve şak diyede ceker dinlemeye dvm et arabayı stop ettirirsen eger cakmakdaki akım kesiliceginden dogal olarak cakmakmp3 de kapanacakdır PANİK YAPMA birden bi hışırtı falan duyabilirsin o bakımdan stop etmeden once sesi kıs

+hemşerim hoşgeldin

135 Hp Desemİnanma Artık 1.4Bar 160 Hp
metehandogan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-10-2008, 01:10   #3
freedomm22

freedomm22 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Tempra 2.0ie
[quote=metehandogan;2188174]evt dogru 100 yılın icadi super bişey ama biraz garip bi alet nasıl calısdıgıda su sekilde

o aslında bi fm verici genelde 80 kusurlu frekanslarda oluyor onu tak calıssın calmaya baslasın radyonda tuner e gir
orda arama yaptır cok nettir ses zaten ve şak diyede ceker dinlemeye dvm et arabayı stop ettirirsen eger cakmakdaki akım kesiliceginden dogal olarak cakmakmp3 de kapanacakdır PANİK YAPMA birden bi hışırtı falan duyabilirsin o bakımdan stop etmeden once sesi kıs

++
benim arkadaşım almıştı ondan... sd kartla çalışanını
+kendi radyo vericisi olduğu için cihaz üzerinden istediğin frekansı ayarlıyorsun ve arabada da aynı frekansı ayarla ve hafızaya al... kanal farketmiyo... 88-108' e kadar... +kendi verici olduğu için yerel bi radyoya denk gelse dahi onu kesiyor ve kendi müzik iletimin de de problem çıkmıyor... bunlar güzel yanları...
-yanlız çok çabuk arızalanma olayı var. dikkatli bi kullanım gerektiriyor. arabanın kontağını kapamadan önce cihazı kapaman gerek vs... ben pek sevmedim işin açıkcası arkadaşınki 2 gün içinde bozuldu, cihaz kendini hiç açmadı... değiştirdi şimdilik bişeyi yok ama soğudum nedense
*bende kaset çalar varken kaset vardı elindeki cd' ye yada herhangi bi mp3-mp4'e bağlanabilen... onu yıllardır kullandım bi problem yaşamadım.. tek olumsuz yönü uzun olan kablosu...

freedomm22 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-10-2008, 01:13   #4
Freddy Kruegger

leventse - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: BMW 3 18i e46
[quote=freedomm22;2188216]
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi metehandogan Mesajı Göster
evt dogru 100 yılın icadi super bişey ama biraz garip bi alet nasıl calısdıgıda su sekilde

++
benim arkadaşım almıştı ondan... sd kartla çalışanını
+kendi radyo vericisi olduğu için cihaz üzerinden istediğin frekansı ayarlıyorsun ve arabada da aynı frekansı ayarla ve hafızaya al... kanal farketmiyo... 88-108' e kadar... +kendi verici olduğu için yerel bi radyoya denk gelse dahi onu kesiyor ve kendi müzik iletimin de de problem çıkmıyor... bunlar güzel yanları...
-yanlız çok çabuk arızalanma olayı var. dikkatli bi kullanım gerektiriyor. arabanın kontağını kapamadan önce cihazı kapaman gerek vs... ben pek sevmedim işin açıkcası arkadaşınki 2 gün içinde bozuldu, cihaz kendini hiç açmadı... değiştirdi şimdilik bişeyi yok ama soğudum nedense
*bende kaset çalar varken kaset vardı elindeki cd' ye yada herhangi bi mp3-mp4'e bağlanabilen... onu yıllardır kullandım bi problem yaşamadım.. tek olumsuz yönü uzun olan kablosu...
ben de kaset adaptoru kullanıyorum ama sesınde bı acaıplık baslamıstı en son

www.OTVYEHAYIR.com
leventse Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-10-2008, 01:29   #5
freedomm22

[quote=leventse;2188217]
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi freedomm22 Mesajı Göster

ben de kaset adaptoru kullanıyorum ama sesınde bı acaıplık baslamıstı en son
güneşte falan kaldıysa yapar... bizim arkadaş topidonun içine koymuş yaz günü (torpidonun içi yanıyordu)... makina baya bi zarar görmüştü, sesi çok kötü veriyordu...
sende direk güneş ışığında yada çok sıcak biyerde yada rutubetli bi yerde bıraktıysan arızalanmış olabilir...

Eski 08-10-2008, 01:55   #6
Freddy Kruegger

leventse - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: BMW 3 18i e46
yok o sekılde bırakmadım ama kaset yuvasında bıraz sorun var o nedenle sureklı orada takılı duruyor verı aktarımını yapan metal bolmenın oksıtlenmıs olmasından suphelenıyorum bı ara bakacagım

www.OTVYEHAYIR.com
leventse Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-10-2008, 21:11   #7
Junior Member

Otomobil: toyota corolla
ya bende sadece kaset calar var istediim müzikleri nasıl dinliye bilirim cd çalar almadan ? arkadasım dioki bi kaset var onu takıosun kasetten bi kabolo var onu cıkartıosun diskmen var ona takıp cd çalar gibi oluo demişti..
YANİ UZUN LAFIN KISASI CD ÇALAR ALMADAN NASIL ADAM GIBI MUZIK DINLIYE BILIRIM ? KASETSIZ

XxxcorollaxxX Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-10-2008, 22:16   #8
freedomm22

o aslında kaset şeklinde adaptördür...
sende bi mp3 discmen veya mp4 tarzı bi cihaz varsa onu kaset çalarda dinlemene olanak sağlar...
bide onların direk hafızalı olanları da var

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-T...ES_VE_GORUNTU# bu kablolu olan...

şöyle bişeyde var...OTO ARAÇ MP3 KASET ADAPTÖRÜ+USB +SARJ.. 3in1 set, #12903170 Gittigidiyor.com

Eski 08-10-2008, 23:32   #9
Asabi member

Burak83 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Hyundai Accent
Ya bu wericili cihazlardan bitane kuzenimin megane a aldık çok cızırdıyo

Eski 14-10-2008, 15:43   #10
Junior Member

Otomobil: TOYOTA
arkadaşlar ben yardımcı olayım ben kendı dukanımda satıyorum ondan .. ben kendı aracımdada kullıyorum mp3 alamayan veya takamayn için çok iyi bişey ama kesinlikle mp3 çalarla kıyaslanamaz .. ama guzel ses verıyor her frekanstada calıyor ...

samet1919 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Cevap

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları