"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| freedomm22 | Cadence beast master???
bu cadens' in CADENCE BEAST MASTER serisi nasıl 1500rms, 5000 peak değerleri var |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 06-06-2005 Yaş: 29
|
cadence tatminkar bir markadır. üst serisi bi wooferi zaten beast master. 1500 rms de gayet yeterli bir değerdir. ama bu güçte bir sub kullanmak için alt yapı ve amp sağlam olmalı . İzolasyon olmalı vede midler üst seviyede olmalı. hiphop rnb türü için iyi seçim ama bu tip sublar genelde büyük portlu vede kutuya ihtiyaç duyar.
__________________ seti toparladım şimdide araç yok iimi !!!! Mesajı son düzenleyen ahmet143 : 24-08-2008 - 08:48 |
| | |
| | #3 |
| freedomm22 |
izalasyon derken??? bide portlu kutu yapmak için ölçüleri ne olur? biliyor musun?
|
| | |
| | #4 |
| Senior Member |
cadencesound.com du heralde .orada basın parametrelerine girin hepsi yazar.izolasyondan kasıt bagaj izolasyonu filan.izolasyon neysede.şöyle sıralayım. 1-Akü 2-Kablo 3-kapasitor bunların yeterli olması lazım.bende o ayarda bi bas kullanıyorum ve altyapım yetersiz.başkaları neredeyse bundan 2 kat daha şiddet aldığını söylüyorlar ![]() Kablo 2 awg olacak min.0 awg olursa daha iyi. Big3 denilen olaya girerseniz o da olur.şarz dinamosundan gelen + - lere ek yapılarak kalınlaştırılacak ve akünün eskisinden aracın şasesine bağlantı yapılacak. Cap 2F olmalı .1 filan iş görmez bu basa. Kabinin L portlu olsun cadence nin dediği ayarda.kabinin içine bağlantı yerlerine yaptırabilirsen polyester filan olsun yada resin olması lazımdı fiberi sertleştiren şey.ondan kaplanabilir kabinin içi.olmasada olur.böyle tatmin edici bir ses alabilirsiniz.yapmasanızda belki sizi tatmin eder fakat böyle hakkını vererek çaldırabilirsiniz.ampli olarak bütçe sıkıntısı yoksa cadence daytona dca1500 olabilir.bütçe sıkıntılıysa sound magus x1502 tavsiye edebilirim.ampliyide basın omajına göre seçeriz . Mesajı son düzenleyen onur_26 : 24-08-2008 - 14:50 |
| | |
| | #5 |
| Team Lada |
siteye baktım güzel sistemler mevcut ama bunlar tr fiyatlarıdeğil galiba
|
| | |
| | #6 |
| freedomm22 |
hımmm :S teşekkürler onur kardş... bunlara dikkat edeceğim... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |