"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| ToNmAiStEr | Re: Cadence amfi??
hayırlısı olsun ınsallah ıyı bı sıstem olur basarılar ![]() anfıler gercekten pahalıymıs |
| | |
| | #12 |
| PERFORMANCE Kayıt Tarihi: 27-05-2004 Yaş: 26
| Re: Cadence amfi??
cadence çok iyi bir amerikan markasıdır çok iyi subwoofer ve amfileri var örnek 5000watt 30 cm woofer 1900watts rms kataloğu tam detaylı inceleyemedim ama fiyatları çok pahalı bu arada cadence 38 cm woofer var elimde ilgilenenlere duyurulur 300watt rms siyah kağıt woofer bi arkadaşım 2sene önce almış depodan yeni çıktı 3ay kullanıldı fiyatı 150milyon tel 0505 4398898 adana
__________________ GoLDeN_WheeLeD_MoNDeO |
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| +307+ | Re: Cadence amfi??
heh bu basligi acali bayagi oldu unutmusum.. yok ya sistemi kurdum artik, canavar gibi inletiyo... amfi saglam cikti.. sub olarak da RF punch koyunca gumbur gumbur oldu gecen hafta on hoparlorleri mi degistirdim... mid agirlikli koydum.. simdi sira arka hoparlorlerde... ama once teyp almam lazim |
| | |
| | #14 |
| ToNmAiStEr | Re: Cadence amfi??
hayırlı olsun ıyı gunlerde kullanman dılegı ıle teyıbını alırkende subwoofer cıkısına dıkkat et |
| | |
| | #15 |
| +307+ | Re: Cadence amfi??
saolasin.. subwoofer cikisi? subwoofer amfiye bagli, niye ayri bi cikis gerekiyo ki?
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|