"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Member Kayıt Tarihi: 11-06-2008
|
aynen hemen hemen kullanıyorum bagajı full dolu olarak |
| | |
| | #12 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 06-06-2005 Yaş: 29
|
o zaman çözüm belli arkının sistemciye gidip aynısını kurduracan.
__________________ seti toparladım şimdide araç yok iimi !!!! |
| | |
| | #13 |
|
aslında en iyisi öyle yapmak sizce ne kadara patlar?
|
| | |
| | #14 |
| extow Kayıt Tarihi: 20-02-2008 Şehir: ısparta-istanbul Otomobil: palio 1.6 16v
|
arkadaşının ses sistemini begenmiş olabilirsin bende arkadaşımın golfte dinlemiştim ve çok hoşuma gitmişti fakat 38 lik bas koyduktan sonra bagajıma o sesi duyduktan sonra golften çıkan ses hiç bi şey geldi çünkü arkadaşlarında söylediği gibi comp. lara bas verince ses gerçekten bozuluyo bende kenwood ve pionner comp var sadece tiz için kullanıyorum bana çok doyurucu geliyo. adı üstünde bas yani bassız bas boş |
| | |
| | #15 |
| Team Lada |
harward harici düşündüklerin güzel... almışken kalitelisini al 1 kere al..benim arabamdada sub. yok ama dehşet bas var ama hiçbi şekilde woofer tadı vermiyo woofer in derinden gelen darbeli basını alamıyorum hessettiğim teneke zıngırtısı gibi ama dehşet bi teneke zıngırtısı...pioner ana ünite alpin oval ve 13 lüklerle woofer al
|
| | |
| | #16 |
|
yorumlar için tşk arkadaşlar ikinci sistemde harwardı cıkarıp ne alıyım ve daha eklemem gereken bişi varmı?
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|