"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Member Kayıt Tarihi: 11-06-2008
|
Evet arkadaşlar bu konuyu kendi kafamda çok düşündüm ama bir türlü işin içinden çıkamadım.şimdiye kadar kafamda tasarladığım tesisatı bi arkadaşın aracına binene kadar kurmayı planlıyodum fakat araca bindikten sonra fikirlerim değişti.araç 2004 model seat leon arabanın içinden gerçekten çok net ve kaliteli bi ses vardı.sorduğumda ise çok şaşırdım çok güzel bi bass duyuyordum hangi woofer kullandığını sorduğumda bana bass olmadığı söyledi şaşırdım.sohbetin devamında araba 2 çift kalite comp ve compleri tam beslediğini söylediği bi anfi olduğunu söyledi ama adam ne markayı biliyo nede modelleri bana tesisatçıya bırakıp bana hem bass hemde güzel sterıo bi ses istediğini söyleyip çıktığını söyledi neden bass koydurmadığını söylediğinde bagajı sürekli kullanılıyo ondan dedi.ben bunları duyduktan sonra kafamda bi sistem yaptım 1-pıoneer deh-6000 2-- 2 çift DLS COMPONENT REFERENCE SERİE MS6A 16cm 3-cadence TXA-3004 bu sistemi kurdum eski sistemim ise 1-pıoneer deh-6000 2- 2 çift JBL GTO-6507C 3-HARWARD HR 608 4-jbl 601.1 mono amp 5-jbl p1222 woofer evet arkadaşlar sizce hangi sistemi kurmalıyım askere gitmeme 3 ay var gitmeden kurmak istiyorum yardımınızı bekliyorum şimdiden cevap yazanlara tşk.. |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-06-2006 Şehir: 06 Otomobil: -_-
|
tamam dinlediğin arkadaşının arabası hoşuna gitmiş okey.ama eski dediğin sistemi kurulu bir arabada denedinmi...kutu bass çok ayrı bir olaydır.senin arkadaşın arabanın orjinalini söküp orjinal yuvalara güzel kaliyeli bir sistem ve 1 amfi ile işi kotarmış.sana sesin güzel gelmesi çok doğal.çünkü arkadaşın kaliteli mallar almış..ama yazdığın eski sistemin bence harward amfi hariç çok güzel olur.o zaman arkadaşın senin arabayı kıskanacaktır emin ol |
| | |
| | #3 |
|
jbl p1222 dinledim ama çiftti baya abartılı bi sistemdi dediğin gibi dinlemek lazım yorumun için tşk serkan
|
| | |
| | #4 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-06-2006 Şehir: 06 Otomobil: -_-
|
rica ederim.set işinde birde kablo olayına dikkat etmeni şimididen belirtiym gerçekten çok önemli...hatta kendin alırsan daha iyi olur setçiler iyi kablo diye dünyanın parasını alıp sıradan kabo takıyolar.stinger marka araştırırsan bayaa başarılı bi sistem yaparsın.
|
| | |
| | #5 |
| ultrAslan Member Kayıt Tarihi: 14-08-2008 Şehir: İstanbul Otomobil: yok
|
Bagajdan gelen o yoğun titreşimi hissettikten sonra yahu o da bişeymiymiş diyeceksin emin ol ![]() |
| | |
| | #6 |
| MakaSter ;) Kayıt Tarihi: 27-05-2005 Şehir: iZMr Yaş: 23
|
Dostum aracında sağlam bass duymak pantolan paçalarını titretmeq istiosan illaki bi wofer koy derim.. ama derdin net ses almak basta inceden gelsn diosan sadce comp koy.. Ama woofersız ses sistemi düşünemem ben
__________________ ______________________________________ 5500rpm den sonra 1.4is durur VTi başlar... |
| | |
| | #7 |
|
şimdi arkdaşlar bindiğim arabadaki bass sesi beni etkilediği için öyle söyledim tahmin ettiğinizden fazla bass vardı emin olun yoksa neden konu açıyım sordum yüksek kalitede complarla yeterince bass alabilirmiyiz asıl soru bu bass almama gerektirmiycek bi sistem yapabilirmiyim diye sordum yorumlar için herkese tşk ama hala karar veremedim |
| | |
| | #8 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 06-06-2005 Yaş: 29
| Alıntı:
__________________ seti toparladım şimdide araç yok iimi !!!! | |
| | |
| | #9 |
|
fikrine saygılıyım ama dediğim gibi gayet güzel bi bass sesi alıyodum arabadan onun için kafam karıştıyaa ahmet kardeş
|
| | |
| | #10 |
| ultrAslan Member Kayıt Tarihi: 14-08-2008 Şehir: İstanbul Otomobil: yok
|
Anladığım kadarıyla bagaj size sık sık lazım oluyor. Yoksa bu kadar istemezdiniz kapılardan bass sesi almayı?
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|