Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > ModifiyeM© Com > Oto Müzik ve Görüntüleme Sistemleri

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 18-08-2008, 20:57   #1
Member

Post Bütün fikrim değişti...

Evet arkadaşlar bu konuyu kendi kafamda çok düşündüm ama bir türlü işin içinden çıkamadım.şimdiye kadar kafamda tasarladığım tesisatı bi arkadaşın aracına binene kadar kurmayı planlıyodum fakat araca bindikten sonra fikirlerim değişti.araç 2004 model seat leon arabanın içinden gerçekten çok net ve kaliteli bi ses vardı.sorduğumda ise çok şaşırdım çok güzel bi bass duyuyordum hangi woofer kullandığını sorduğumda bana bass olmadığı söyledi şaşırdım.sohbetin devamında araba 2 çift kalite comp ve compleri tam beslediğini söylediği bi anfi olduğunu söyledi ama adam ne markayı biliyo nede modelleri bana tesisatçıya bırakıp bana hem bass hemde güzel sterıo bi ses istediğini söyleyip çıktığını söyledi neden bass koydurmadığını söylediğinde bagajı sürekli kullanılıyo ondan dedi.ben bunları duyduktan sonra kafamda bi sistem yaptım

1-pıoneer deh-6000

2-- 2 çift DLS COMPONENT REFERENCE SERİE MS6A 16cm

3-cadence TXA-3004

bu sistemi kurdum eski sistemim ise

1-pıoneer deh-6000

2- 2 çift JBL GTO-6507C

3-HARWARD HR 608

4-jbl 601.1 mono amp

5-jbl p1222 woofer

evet arkadaşlar sizce hangi sistemi kurmalıyım askere gitmeme 3 ay var gitmeden kurmak istiyorum yardımınızı bekliyorum şimdiden cevap yazanlara tşk..

thexna Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-08-2008, 21:48   #2
Senior Member

g_serkan - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: -_-
tamam dinlediğin arkadaşının arabası hoşuna gitmiş okey.ama eski dediğin sistemi kurulu bir arabada denedinmi...kutu bass çok ayrı bir olaydır.senin arkadaşın arabanın orjinalini söküp orjinal yuvalara güzel kaliyeli bir sistem ve 1 amfi ile işi kotarmış.sana sesin güzel gelmesi çok doğal.çünkü arkadaşın kaliteli mallar almış..ama yazdığın eski sistemin bence harward amfi hariç çok güzel olur.o zaman arkadaşın senin arabayı kıskanacaktır emin ol

g_serkan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-08-2008, 02:32   #3
Member

jbl p1222 dinledim ama çiftti baya abartılı bi sistemdi dediğin gibi dinlemek lazım yorumun için tşk serkan

Eski 19-08-2008, 03:15   #4
Senior Member

g_serkan - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: -_-
rica ederim.set işinde birde kablo olayına dikkat etmeni şimididen belirtiym gerçekten çok önemli...hatta kendin alırsan daha iyi olur setçiler iyi kablo diye dünyanın parasını alıp sıradan kabo takıyolar.stinger marka araştırırsan bayaa başarılı bi sistem yaparsın.

g_serkan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-08-2008, 13:22   #5
ultrAslan Member

eReN1905 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: yok
Bagajdan gelen o yoğun titreşimi hissettikten sonra yahu o da bişeymiymiş diyeceksin emin ol

eReN1905 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-08-2008, 16:58   #6
MakaSter ;)

Ukala_Boy - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Dostum aracında sağlam bass duymak pantolan paçalarını titretmeq istiosan illaki bi wofer koy derim.. ama derdin net ses almak basta inceden gelsn diosan sadce comp koy..
Ama woofersız ses sistemi düşünemem ben

Eski 19-08-2008, 20:57   #7
Member

şimdi arkdaşlar bindiğim arabadaki bass sesi beni etkilediği için öyle söyledim tahmin ettiğinizden fazla bass vardı emin olun yoksa neden konu açıyım sordum yüksek kalitede complarla yeterince bass alabilirmiyiz asıl soru bu bass almama gerektirmiycek bi sistem yapabilirmiyim diye sordum yorumlar için herkese tşk ama hala karar veremedim

Eski 19-08-2008, 21:18   #8
Senior Member

ahmet143 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi thexna Mesajı Göster
şimdi arkdaşlar bindiğim arabadaki bass sesi beni etkilediği için öyle söyledim tahmin ettiğinizden fazla bass vardı emin olun yoksa neden konu açıyım sordum yüksek kalitede complarla yeterince bass alabilirmiyiz asıl soru bu bass almama gerektirmiycek bi sistem yapabilirmiyim diye sordum yorumlar için herkese tşk ama hala karar veremedim
bence bass almamanı sağlayacak bi sistem bass alacağın sistemden daha pahalıya gelecektir. ayrıca bası duymak farklıdır hissetmek farklıdır. toplamda 250 rms componentten alacağın bass asla 250 lik sıradan subdan fazla olmyacaktır. hem componentler bass vermesi için zorlandıkça müzik performansları düşecektir.bu sebeple bagaj kullanmk imkansız değilse kullanılıp bi sub alınması taraftarıyım. basit ama mantıklı çözümler dururken ille kapıılardan bass alacam die tutturmak yanlış kanımca.

Eski 19-08-2008, 22:08   #9
Member

fikrine saygılıyım ama dediğim gibi gayet güzel bi bass sesi alıyodum arabadan onun için kafam karıştıyaa ahmet kardeş

Eski 20-08-2008, 02:41   #10
ultrAslan Member

eReN1905 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: yok
Anladığım kadarıyla bagaj size sık sık lazım oluyor.Yoksa bu kadar istemezdiniz kapılardan bass sesi almayı?

eReN1905 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Cevap

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları