"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
| Bunlar bi işe yarar mı?
kaç senedir elimde eski arabamızdan kalma satmayı dusunmuyorum taki kulllanamayacagımı anlayana kadar Yardım, olmadı Satılık Kenwood mp3 çalar+Pioneer Kolon bunlardan bi cacık olur mu? olursa üstüne ne almak lazım sub, anfi vs ???
__________________ Olmayan şeyi olmuş gibi düşünerek kendini kandıran kişi |
| | |
| | #2 |
| HkN&BhR Kayıt Tarihi: 10-04-2005 Şehir: İstanbul-Bahçeköy/ Sanayi Mahallesi Yaş: 26
|
araba halen 206 mı ? Ekranı kullanırsın sanırım ama tabiki teyp bilgileri olmaz. Teyp tak ve arkaya pandizot ya kestir yada yeniden yaptır. en azından ses farkeder. O teybi inan 250 ytl ye bile satamazsın.
__________________ O Şimdi Asker- İzmir Gaziemir Ulş. Okulu Bitti Afyon İkmal K.lığı Revir. Sıhhıye Er Land Ambls Sof. |
| | |
| | #3 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
arabayı s..t et ![]() sen teyp ne işe yarar onu soyle satmayacam zaten orta şeker bi sistem olurmu bunlardan bi anfi bide sub alırsak ?
| | |
| | #4 |
| HkN&BhR Kayıt Tarihi: 10-04-2005 Şehir: İstanbul-Bahçeköy/ Sanayi Mahallesi Yaş: 26
|
teybin arka ksımının resmi varmı? Sub çıkışı varsa çok iyi ama normal amfi çıkışı varsaki tahminimce vardır bende bu şekilde bir kasetçalar vardı işini çok prof olmasada görür.
__________________ O Şimdi Asker- İzmir Gaziemir Ulş. Okulu Bitti Afyon İkmal K.lığı Revir. Sıhhıye Er Land Ambls Sof. |
| | |
| | #5 |
|
teyip evde olması lazım netten buliyim hemen sana özelliklerinikolonlarıda yazarım
| | |
| | #6 |
|
| | |
| Reklam |
| | #7 |
|
en azından bir tane rca çıkışı var. Hoş rca çıkışı olmayan teyplerlede ses alınabiliyor. Şimdi işini rahat görür prof bir sistem almayacaksan. yani bunun haricinde sadece bass istiyorsan 300-400 ytl ye güzel ses alabilirsin
| | |
| | #8 |
|
sagol dostum benim oyle cok abartı bi sisteme ihtiyacım yok temiz bas versin makul bi şekilde yeter marka olarak önerebileceğin bi anfi varmı?
| | |
| | #9 |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 22
|
bas sinan jbl bnde düşünüyom belki grup indirimi yaparlar sn bursadan bn izmirden...
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım |
| | |
| | #10 |
|
olur rıza bas sağlam olsunda
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|