"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #31 |
| Member Kayıt Tarihi: 29-03-2008
|
arkadaşlar set biraz önce tamamlandı malesef maddi yetersizlikten dolayı teyp capasitor ve 1 anfi eksiğimiz var evet ovaller ve 1 tk 13 cm compler yetersiz kalıyo ama 2. anfi ile sorunu çözebileceğimizi düşünüyorum digital camera bulduğum gün set yarım da olsa sizlerle paylaşırım ha bu arada eğer sizlerde benim gibi bass hastasıysanız L7 vazgeçilmeyecek bir bass canavarı herkese bass konusunda kesinlikle kickeri tavsiye ederim saygılar |
| | |
| | #32 | |
| artı_caraudio | Alıntı:
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR | |
| | |
| | #33 |
| MakaSter ;) Kayıt Tarihi: 27-05-2005 Şehir: iZMr Yaş: 23
|
L7 yaa Ne Lanet bi güçtür iyi beslediğin sürece..
|
| | |
| | #34 |
| artı_caraudio | dedıgım gıbı gereksız ve strong bassları var her muzık dınleyemessın
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
| | #35 |
| ALPİNE... MTX..RAINBOW Kayıt Tarihi: 13-05-2008
| Benım Tavsıyem
Arkadaslar Genellıkle Herkes Arkatarafa Agırlık Verır Seslerı Ama Onemlı Olan One Kayacanız Haporler ıs Gorur Alpıne Musıc Tek Gcerım.mtx Subwoofer..anfının Onemlı Olan Kalıtesı Ve Markasıdır Dandık Bır Markanın Ses Cıkısı Yuksek Olsa Bıle ıstedınız Sesı Elde Edemezsınız Alpıne ..mtx..raınbow..hakkında Bılgı ıstersenız Verırım
|
| | |
| | #36 |
|
daha önce de söylediğim gibi şu anda bass gerçekten çok ağır müziği çok bastırıyo yalnız hoparlörleri imkanlar dolayısıyla şimdilik teypten almak zorunda kaldık amp ile beslediğimiz zaman bu sorunda ortadan kalkacak benim dinlediğim tarz müzüikler için gerçekten mükemmel ötesi bir bass saygılar
|
| | |
| Reklam |
| | #37 |
|
genclik kulaklarım artık pek algı yapamıo bu kicker l7 yüzünden önerebileceğiniz bi kulaklık varmı |
| | |
| | #38 | |
| artı_caraudio | Alıntı:
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR | |
| | |
| | #39 |
| Member Kayıt Tarihi: 15-04-2008
|
aykut03 setin hayırlı ugurlu olsun güle güle kullan.. kaca mal oldu?
|
| | |
| | #40 |
| eyw. kardeş sağolasın. sub+amp+2 oval+2 comp+kablolar+teyp için dönüştürücü+bagaja ve cam altına sunta ve işçilik ile birlikte 1850 ytlye mal oldu işçilik vs.ler hariç 1600 ytl ama eksikleri var bu şekilde tam performans alamıyorum
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|