"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 10-01-2008
| bu sistem iyi çalışırmı?
herkeze slm.aracımda ön kapılarda SONY XS-F1325 2 YÖNLÜ (13 CM)150 watt var. arka cam tarafınada pioneer tsa 6903i 350 watt hoparlörler geliyor ve bunları sadece anfi kullanmadan pioneer 2900 teypimle kullansam problem olurmu.bir yerde okudum paylaşım sitesinde bu hoparlörler anfisiz olmazmış ayrıca anfisiz bağlamayın diyede nasihatte falan bulunmuş kafam karıştı bu konuda tecrübesi bilgisi olan kafa karıştırmıyacak bilgi kirliliği yaratmayacak arkadaşlardan yardım lütfen
Mesajı son düzenleyen HİGH_THC : 04-09-2008 - 16:22 |
| | |
| | #2 |
| Member Kayıt Tarihi: 11-06-2008
|
anfi alman lazım ana üniteden o kadar kaliteli bi ses alamassın jbl 75.4 işini görür
|
| | |
| | #3 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-06-2006 Şehir: 06 Otomobil: -_-
|
amfisiz kullanılmaz diye birşey yok kardeşim ama tam verim alamazsın evet.yoksa canavar gibi çalar yani.senin demenle bu sistem iyi çalışır yani bişey olmaz |
| | |
| | #4 |
|
çok sağolun arkadaşlar kafamdaki soru işaretleri gitti.ancak bu seferde hoparlörler gelmedi 3 gün oldu hatta bugün 4. gün internetten sipariş verdim piyasada 150-160 ytl en ucuzu ben 115 ytl taksitli aldım fiyatı bana az geldi hiç bir yerde bu fiyat yok göndermiycekler diye korkuyorum bi yanlışlık olmuş fiyatta falan diye yada tedarikci firmada kalmamış diyip yeşile yatacaklar diye))))hayırlısı bakalım gelsin deniycem tahminimce sesi beni tatmin edecek.anfi almayı düşünmüyorum zaten elimdekileride eşe dosta bedava verdim kafamı ağrıtıyor dermişim.(hem para hemde güm güm olayı))))
|
| | |
| | #5 |
| MakaSter ;) Kayıt Tarihi: 27-05-2005 Şehir: iZMr Yaş: 23
|
amfisiz kullanabilirsin.. sorun cıkarmaz.. player'ın çıkışlarınıda etkilemez...
__________________ ______________________________________ 5500rpm den sonra 1.4is durur VTi başlar... |
| | |
| | #6 |
| ohh eyvallah kardeşim
|
| | |
| | #7 |
| denenmiş
hoparlörler geldi bağladım daha güzeli olamazdı çok memnunum
|
| | |