"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Name : Erhan | Bu nasıl oluyor ? Alpine SWD-2030 20cm
Hala almayı düşündüğüm sub amfi kombinasyonunda en çok bu ürüne takılıyorum. Biraz araçtırma yaptım ve bu bilgiye ulaştım, Alpine SWD-2030 20cm Subwoofer | ALPINE | ElifTuning.com 1,073.90 YTL SWD-2030 Dual 8" (20cm) Passive Radiator Design Powered Subwoofer Box (4Ohm) | SUBWOOFER | SGL TUNİNG.MODİFİYE.OTO MUZİK VE GORUNTU SİSTEMLERİ. 492.36 YTL açıkçası bu fiyatsa hemen almak istiyorum. Sizce böyle bir fiyat farkı neden olabilir? Ayrıca arabamın orj. ses sistemine güzel bir örnekmidir? |
| | |
| | #2 |
| HKS bluewolf :) Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
bence elif tuning gazlama calışıyo 1000 YTL ne demek yaw ![]() diğeri normal sayılır
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Name : Erhan |
aslında bana tam tersi geldi. Çünkü Elif tuning dışında belkide 10 yerde aşağı yukarı fiyatlar 1.000 YTL civarında. 490 YTL ye bulunca insan ister istemez kıllanıyor.
|
| | |
| | #4 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-06-2006 Şehir: 06 Otomobil: -_-
|
bu kendinden amfili sublar.fiyat bayaa yüksek bence 490 da yüksek.bundan sağlam bi 30 luktan aldığın sesi alacağına inanıyomusun ? bence dinlemeden sipariş verme.
|
| | |
| | #5 |
| Name : Erhan |
çok aman aman bir beklentim yok açıkcası sadece standart sistemdeki baslar toklaşsın. sahibinden de 350 ytl ye buldum. Birde şu bakımdan bunlar hoşuma gidiyor. Bagaj kullanılacağı zaman söküp aracı standart haline getirilebiliyor olması benim için önemli. Tatminkar bir performasn vereceğini düşünüyorum açıkcası.
|
| | |
| | #6 |
| artı_caraudio |
sımdı bırı bayıı dır bırı kendı temın edıyodur cıhazı o nedenle olabılır bence garantılı garantısız olabılır okumadım gercı urun acıklamalarını tam olarak ama elıf tunıngın gazkama oladugu zaten bı acık evımın 4 km ılerısınde bılırım elıf tunıngı de
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| 20cm, alpine, nasıl, oluyor, swd2030 |
| Konu Seçenekleri | |
|
|