"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| DoN JuaN | arkadaşlar merhaba. broadway arabam war. tek bas ı atmamdaki amac guzel ses dinlemek. broadway i modifiye etmek deil tawsiye edeceginiz bas we anfi warsa yardımcı olursanız sewinirim. ben bas olarak jbl yada kicker atmak istiorum(38 cm) . anfi konusunda kararsızım sizlerden yardım bekliorum. bide sizlerin düşüncelerinizi almak istedim. |
| | |
| | #3 |
| pro skater ツ Kayıt Tarihi: 07-09-2004 Şehir: Bolu Yaş: 24 Otomobil: mondeo
| Re: broadway için tek bas we anfi
bende kicker tavsiye ederim bass olarak. hatta sana kicker ın ES-154 modelini tavsiye ederim. http://www.otomuzikmarket.com/showProd.asp?ProdId=2267 gücünün düşük olmasına aldanma, kicker lar düşük güçlerde çok yüksek ve güzel ses veriyolar. arkadaşımda var. amfi olarak sıfır alternatifin çok. ama hesaplı olsun vs. diye düşünürsen bende bi tane pioneer amfi var. GM-X354 modeli. 1-2 ay anca kullanıldı. tertemiz, tamir vs. de görmedi... istersen onuda verebilirim sana 175 lira ya. satılıklar bölümünde ilanı da var. |
| | |
| | #4 |
| artı_caraudio | Re: broadway için tek bas we anfi
38 1000 w rms bıtane kare kıcker o zaman 38 ıstıyosan ılla bıde kıcker sx 1250.1 mono amp al sana deprem etkısı strong ama bıraz pahalı olur haberın olsun sen ıstersen butcenı yaz ona gore tavsıye verılsuın sana
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
| | #5 | |
| DoN JuaN | Re: broadway için tek bas we anfi Alıntı:
| |
| | |
| | #6 |
| pro skater ツ Kayıt Tarihi: 07-09-2004 Şehir: Bolu Yaş: 24 Otomobil: mondeo
tamam işte benim sana önerdiğim kicker bass ve bendeki amfiyi almak istersen toplam 400 e geliyo |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| artı_caraudio | Re: broadway için tek bas we anfi
jbl dıyosan sen bılın kıckerde olabılır falan dedın onun ıcın soledım ...
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
| | #8 |
| DoN JuaN | Re: broadway için tek bas we anfi ben jbl i arastırdım kicker a daha bakmadım. yoksa kicker da dusunuyorum. kararsızım 2si arasında.
|
| | |
| | #9 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 21-04-2005 Yaş: 24
kardeş kickerın tonlaması yumuşak jbl tonlaması daha serttirr benim tavsiyem dinleme şansın varsa dinleyerek al....
|
| | |
| | #10 | |
| artı_caraudio | Re: broadway için tek bas we anfi Alıntı:
ben kıckerden yanayım hıc bır zaman begenemedım jbl ı belkı kısısel bır sorundurama begenemedım ...
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|