"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #31 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 01-07-2005 Yaş: 32
| Re: BMW 318 Cabrio için sistem tavsiyesi...
arkadaşım bmw cabrio da çalışmalar gördüm hepsinde arka koltuktaki kol dayama iptali yapılmıştı ve bass ta 30 cm idi önlerde iki takım comp ama montaj çalışmasında ince detaylar var ...... ayrıca model olarak verebilsen orion için yardımcı olayım amerikan malı güzel bir üründür genel olarak jlaudio nun bir alt kalitesidir ve spl sistemler için uygundur bass kutusu yapımı biraz cabrio arabada bagaja özel çalışma ile yapılabiliyo ve portsuz kutu tavsiye edebilirim ...... önlere bir takım kalite comp. ve bir adet 30cm bass işinizi ve isteklerinizi görür düşüncesindeyim ..... bunlarıda 5 kanal bir anfiyle beslemek mümkün buda size araya dönüştürücü kullanımını bırakıp direkt teyp çıkışlarından anfiyi sürebilirsiniz..... son bütçeniz mi 1000$ biraz yukarı çıkabilirseniz daha iyi sonuçlar alınabilir..... kolay gelsin
__________________ BENİM YARADILIŞIMDA BİR FEVKALADELİK VARSA ODA TÜRKLÜĞÜMDENDİR.... M.KEMAL ATATÜRK. |
| | |
| | #32 |
| Senior Member | Re: BMW 318 Cabrio için sistem tavsiyesi...
Bence bass la hiç uğraşma o begaja nasıl konulur bilemicem çünki ama en kaliteli kolonları al ona uygun bi amfide al yeter madem aşırı istemiyor bence böyle olsun
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|