Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > ModifiyeM© Com > Oto Müzik ve Görüntüleme Sistemleri

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 14-06-2006, 05:19   #21
onLy BMW

erelfb - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Re: BMW 318 Cabrio için sistem tavsiyesi...

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi blackjack
Bagajda woofer olmuyo diyorsun yani GHOST? Hele cabrio'da nasıl olacak?

Biraz daha anlatırmısın...Wooferdan vazgeçeceksek ne yapacağız peki? Asla kol dayama iptal etmez arkadaş...4 tane kalite compo kurtarırmı?

Harman-Kardonlarda nerede woofer?
bagajda arka kolonların tam altında bendeki (resimleri ekliyorum) heralde diğerlerindede böyledir

bagajda 2 tane bass kolonu var ufakta olsa

harman kardon dan çok memnunum arabanın içinde hissedilen bass orta derece tesisatlı bir arabadan gelen bass kadar var tabi dışarıya vuran bass aynı değil ama yinede dışarıyada vuruyor güm güm olmasada arabayı daha almadan once yani harman kardon un sesini duymadan once bende nasıl bir tesisat yapsam diye düşünüyordum fakat vazgeçtim

yanında yapışık olan şey heralde besleyicisi falandır

Eski 14-06-2006, 16:32   #22
GermanCarFan

blackjack - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Hmm sağol...Ama cabrio aracın arkasında böyle yeri varmıdır acaba...Zaten bunu uyduramayız orjinal Harman Kardon almadıktan sonra...Sesini biliyorum dinledim...

Eski 15-06-2006, 02:24   #23
GermanCarFan

Evet arkadaşlar...Şu anfiyi, şu woofer'ı alın derseniz seviniriz...Birde nerede taktırırız kaliteli ve cebi yormayacak bir işçilikle, avrupa yakasında...

Eski 15-06-2006, 03:13   #24
Artik Komando

NessaJa - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

abi sakin cabrio arabaya tesisat yapmayin.. hele bagaja filan amfiymis, woofer mis filan sakat isler.. benim bi arkadasim yapti astra cabrio suna.. alpine nerdeyse 3,000 kibris lirasi harcadi, cok ugrasti, ve en sonunda cikan ses, zoooort zoooortt.. igrenc bi ses cikiyo hava cikisi yok ya onun icin.. ben hic tavsiye etmiyorum cabrio arabaya

Eski 15-06-2006, 21:11   #25
artı_caraudio

Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder

araba dar ya ondandır acustlıc yok arac kucuk ama saglam bır ıscılıkle sorum bence cozulur bassıı tam yakalamasada asılır yane ama ıscılık cok onemlı saglam calısmak ve malzeme secımını guzel yapmak gerekır ...

BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR
volkansah Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 24-06-2006, 16:57   #26
Junior Member

kardeş sen bence ses tesisatı ile hiç oynama kafalıklara dvd ekranı filan taktır daha ii gözükür benden sölemesi,eger illede ses sistemi yapıcam diosan çok temiz işçilik yapan birisini bul ki arabanın anasını ağlatmasınlar ok

mustafad_1907 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 25-06-2006, 23:34   #27
cuvvvv cufff

TT_Power - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Send a message via Skype™ to TT_Power

blackjack ben astra coupeye ve bmw cabrio ya ses sistemi yaptim ki baya yuklu ve orta derecelerde..orion markasina gelirsek amerikan kokenli ve bnmde sattigim bir urun,amfi olarak (sattigim icin soylemiyorum) baya iyi ama daha iyileride var,ama para olarak uygun bi model alabilirsin oriondan,bass olarak en iyisinden h2 serileri var ama biraz pahali,orta sinif p2 serisini alabilirsin iyidir.astraya 4 tane h2 taktim 2000 wattlik,p2 de denedik,saglamlik olarak dayanikli ama direk bangir bungur diye asilmayin sakin sisteme.bmw ise yalitim baya iyi oldugu icin biz arka kolon kisimlarinin oldugu bolumu kesip mdf cerceveli perde yaptik ki bass boylelikle iceri bumm bumm geldi.bence 3 yollu 4 tane komp ve ark illahi bass diyorsa 10 inch ama bass tutkunuyum derse biraz daha bagajdan yer kaybina goz yumarak 12 inch guzel bi kasa ama iyi iscilik olmali ki bmw ye yakissin..istersen bana aldigin orion fiyatlarini soyle ki uygunmudur degilmidir yardimci olurum,yuksekse sana direk bizim dostalarin adresini veririm kendileri direk getiren distributor,boylelikle biraz daha ucuza gelir sistemde bikac eklemeye imkan olur maddi olarak.jl komp.lerde iyi derim ben taktim,orion amfi ve jl bass arabanin her sefer dikiz aynasini yapistiriom dusmesin diye..

TT_Power Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-06-2006, 00:36   #28
GermanCarFan

Çok aşırı yüksek ses ve bass istenmiyor...Sadece kaliteli biçimde müzik dinlenmek isteniyor...Mütevazi biri sistem yeterli olur...

Orion marka bass+anfi için montaj dahil(ayrıca aux ipod tesisatı çekilecek) 900$ istemişler arkadaştan....

Eski 26-06-2006, 14:31   #29
cuvvvv cufff

TT_Power - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Send a message via Skype™ to TT_Power

ozaman madem kalite diyor bass fln hic ugrasmasin arkadas bence..cunku bass li sistemde kaliteli ses icin kaliteli montajda gerekir ki 900 dolar icinde montaj var demissin ama amfi ve bass modeli hakkinda pek bilgi goremedim oyuzden 900 dolar icin tam net bi cvp veremem ama uygun sekilli modeller sectigseniz uygun yoksa 900 dolara orion bass bile var,ama bnm dusuncem jl audio vr serisi 2 takim comp. alsaniz bide 4 kanalli bi amfi yeterde artar bile derim.ginede tercih sizin kardes.
orion 7005 amfi 5 kanal+p10d2 veya p12d2 orion bass pahali gelirse c12d2 orion + 2takim jl audio vr veya tr serisi komp....eger bassli bi sistem olsun derseniz bi bu secenegi dusunun umarim orda fiyatlar fazla yuksek cikmaz.

TT_Power Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-06-2006, 14:44   #30
GermanCarFan

Anladım çok teşekkürler, peki bu malzemeleri temin edebileceğimiz ve BMWye yakışır bir işçilikle taktırabileceğimiz, tanıdığımız dostumuz diyebileceğimiz biyerler varmı?

Özel mesajla atabilirsin...

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları