"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| renaultsport | Re: BMW 318 Cabrio için sistem tavsiyesi...
ben olsam hakkaten ellemem...bi de bunları alacak.. orj teyple kullanması için araya da dönüştürücü müdür nedir ondan takacak... cabrio arabada bas ne kadar vurur ki yaws? alsın 1 takım güzel 3 yollu... midbass... güzel bi amfi... yeter en azından bnm kendi aracıma şu saattensonra yapacağım tek şey... |
| | |
| | #12 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Re: BMW 318 Cabrio için sistem tavsiyesi...
Yaw aracın eski sahibi zaten tesisatı sökmüş kabloları bırakmış...O yüzden yeni kablo çekilecek olsa dahi umrunda değil adamın yani...Ellenmiş ellenmemiş...Takmıyo.. Ama işte şuan en önemli sorun woofer'ın bagajta etkisiz halde olup olmayacağı...
__________________ Team VW |
| | |
| | #13 |
| renaultsport | Re: BMW 318 Cabrio için sistem tavsiyesi...
onu bilemem cabrio arabam henüz olmadı |
| | |
| | #14 |
| artı_caraudio | Re: BMW 318 Cabrio için sistem tavsiyesi...
orion degıl audiobahn veya kıcker yakısır 3 18 e
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
| | #15 |
| nuriQocca | Re: BMW 318 Cabrio için sistem tavsiyesi...
orion ameriknmaLı ama tr'de tutunamayan tercih ediLmeyen bir marka oLdu..sesini dinLedim sadece gayet iyiydi fakat uzun vadede nasıL sonuçLar çıkarır biLemiyorum..sağLam 4 tane component demişsin ama woofer oLmadan mid ağırLıkLı kötü dengesiz ses aLır..cabrio araçta nasıL oLur biLemiyorum ama ses mutLaka yayıLacak dışarıya..oyüzden sert vuran(kicker gibi 1 markanın bassı oLabiLir portsuz kutuda..ona 1 tane mono amfi+1 takım comp+streo amfi işi bitirir..fiyata teyp dahiLmi?nedir ne değiLdir?
__________________ |
| | |
| | #16 |
Teyp orjinal kalacak, asla değişmeyecek...Çunku E46larda acayip çirkin duruyor değiştiği zaman... Fiyat 1000$ max...
| | |
| | #17 |
oky anLadm..dönştürücü kuLLanıLcak ozmn..fiyat hakkında bişey diyemem dükkandan dükkan biLe değişiyor..sanırım aşağı yukarı yeterLi 1 fiyat..montajı nerede yaptıracaksnz. adı sanı duyuLmuş 1 yerse iyi işçiLik istiyoLar abi akLınzda oLsun.
__________________ |
| | |
| | #18 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-06-2004 Yaş: 23
bi 3.18 birde 3.25ci ile çeşitli tecrübelerim oldu... İkisindede kol dayamagı iptali yaptık. Baika türlü içeri taşıyamıyorsun nerdeyse... 3.25 de şimdi dash in altına 8" yada 10" sub koymayı planlıyoruz...
__________________ www.caraudioturkey.com |
| | |
| | #19 |
Bagajda woofer olmuyo diyorsun yani GHOST? Hele cabrio'da nasıl olacak? Biraz daha anlatırmısın...Wooferdan vazgeçeceksek ne yapacağız peki? Asla kol dayama iptal etmez arkadaş...4 tane kalite compo kurtarırmı? Harman-Kardonlarda nerede woofer?
| | |
| | #20 |
peqi arka koLtuğun orda koL dayama varmı_?
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|