"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #31 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-06-2006 Şehir: 06 Otomobil: -_-
|
3 kanal değil.2 kanal comp a 2 kalanı da köprüleyip bass a bağlıyolar.benim görüşümü sorarsan o x-34 olan işini görür diye düşünüyorum.dinlemedim ama piyasadaki mallarla eşdeğer marka olarak görünüyo.alacağın yere bağlatacaksan bağladıktan sonra dinlersin biraz zorlarsın sesi açıp.kesme falan da yaparsa ilerde ona göre konuş geri veririm diye.yani bu kadar.şimdi 38 lik ten çok 30 luk tan az ses alma gibi bi şey yok kanımca.38 likler daha derin ve daha uzatarak vuruyo ama tercih senin.birde 30 luk bağlat onu dinle alırken.hangisi hoşuna giderse onu bağlatırsın.
|
| | |
| | #32 |
| Member Kayıt Tarihi: 06-07-2008 Şehir: adana Otomobil: yeni ford focus
|
tmam birkaç güne gidip deneteyim woofer kicker, jbl hangisi daa kaliteli sence? kicker es serisi jbl de piyasadaki 1000w yazanlardan?
|
| | |
| | #33 |
|
o tamamen zevk meselesi arkadaşım..ben kicker i beğenmiyorum ama sen belki beğenirsin.kicker uzatıyo bass ları biraz o kare olanlar.es serisini hiç dinlemedim yalan olmasın.son modellerden gt5 12 yi dinledim jbl in. 1000 watt yazanlar gt4 modeli onlar bir önceki seri.gt5 12 güzeldi dinlediğim kadarıyla.bir arkadaşımın arabasında da pioneer champion series var 30 cm. audison marka mono bir amfiyle besliyo inanılmaz çalıyo gerçekten.bass tamamen senin kişisel zevkine kalmış bi olay yani |
| | |
| | #34 |
| Member Kayıt Tarihi: 06-07-2008 Şehir: adana Otomobil: yeni ford focus
|
çok teşekkürler
|
| | |
| | #35 |
|
rica |
| | |