"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Member Kayıt Tarihi: 06-07-2008 Şehir: adana Otomobil: yeni ford focus
|
artık gülü seven dikenine katlanır dicez ama dediklerini taktırcam gibi çok teşekkürler..
|
| | |
| | #12 |
| Member Kayıt Tarihi: 11-06-2008
|
206 katılıyorum bizim arkadaşta golf var ana üniteye kıcker l5 bağlamıs edison 1000a besliyo kapı kolonları orjınal olduğu için bass içerdeki sesi bastırıyo bence ıkı tane jbl alcağına bi tane sağlam bi bass al l5 diyemiyorum bütcen az bütcene göre bi bass bulursun ama complar şart
|
| | |
| Reklam |
| | #13 |
|
bugün pazarlığa oturdum fakat jbl kompenent yerine pihippo gibi bi marka önerdiler hm ucuz hem jbl gibi yanmaz dediler amfide jbl yerine 5 çıkışlı forfel gibi bi amfi önerdiler sizce jbl 75.4 ve jbl kompenent mi bunlarımı taktıriim?
|
| | |
| | #15 | |
| Senior Member | Alıntı:
forfel gibi markalarla uğraşma bence başka yere git mutlaka Alpine kıcker ground zero gibi markalar alternatif olur elbettede forfel de neymiş.. sen o markalar yerine jbl den sakın şaşma haaa kıcker varmış alpine varmış focal varmış bla bla dersen olur..
| |
| | |
| | #16 |
|
tmam teşekkürler jbl kesiyor diyorlar ama jbl 75.4 alcam çok kalite bir amfi belliki
|
| | |
| | #17 |
| MakaSter ;) Kayıt Tarihi: 27-05-2005 Şehir: iZMr Yaş: 23
|
Amfide jbl benm başımı ağrıttı 5 dakika kadar dinliyemiyordum.. küt kesio bu sadce bende değil başka insanlarda da warmış.. onun yerine boshman koydum 4 kanallı. canavar gibi kesme diye bişey yoq. Performasda aynı.. Sonucta 4 kanal pro amfi değil.. bi takım jbl comp.16cm'lik bir tanede 1000lik 30cm jbl besliyorum.. Aracım sedan geldiğim anlaşılıyor
__________________ ______________________________________ 5500rpm den sonra 1.4is durur VTi başlar... |
| | |
| | #18 |
|
önerin için tşekkür ederim bi boshman fiyatlarına bakim el yakmasında..
|
| | |
| Reklam |
| | #19 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-06-2006 Şehir: 06 Otomobil: -_-
|
@ 206Quiksilver tüm dediklerin çok akılcı.arkadaşa yardımların için ayrıyetten bende teşekkür ederim.bu işten anladığın belli. @ oguzkeser şimdiden kuracağın sistemin hayırlı olsun.Amfide bulabilirsen Boschmann Extreme diye bir ürün var.Bulabilirsen diyorum heryerde yok.O amfi ye bir takım comp+30 luk bir woofer ını bağlar ve jbl amfiyi hiç de aratmayacak bir ses alırsın.Fiyatları da makul derecede.Sana tavsiye edilen markaları bende duymadım ama hiçbir markaya önyargıyla yaklaşmamanı öneririm. Madem satıcı sana öneriyo.Bağla kardeşim bi bakıym nasıl çalıyo.bağlarsa ve senin de hoşuna giderse aldığın verim neden olmasın.Bu işler dipsiz kuyu yani ucu bucağı yok.Sen kendi işine yarayacak şu an için seni götürecek sistemi yapmalısın.tabii ki Alpine,morel kalitesi bekleme ama tatmin işi dediğim gibi.ben 206 qiksilver ın dediklerine katılıyorum ve 500 ytl ye acele etmezsen biraz netten de araştırırsan çok da güzel bir set kuracağını düşünüyorum örneğin ; amfi 4 kanal BM :150 woofer gt5 12 kutulu : 175 comp jbl 16cm. : 120 kablo takımı :50 işçilik : ? işçilik hariç 500 ü buldu.yani bundan aşağısının pek tat vereceğini sanmam.sana tavsiyem bağlatmaya gitmeden önce kablo takımını temin et netten falan.50 ytl lik mala 100 lira vermek istemiyosan tabi.benim diyeceklerim bu kadar.umarım güzel bi set kurarsın. |
| | |
| | #20 |
|
çok tşekkürler o amfiyi bulmaya çalışaym bi umarım bulurm bu hafta içinde halletmek istememin sebebide biliyorsunz ötv geliyor herşey %20 zamlancak elimde param varken yapim bitsin diyorum..
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| birlikte, iyisini, yapalım |
| Konu Seçenekleri | |
|
|