"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Member Kayıt Tarihi: 06-07-2008 Şehir: adana Otomobil: yeni ford focus
| Birlikte en iyisini yapalım
arkadaşlar siteye yeni üye oldum öncelikle hepinize selam herneyse elime 500 lira para geçti ve aracımın orjinel teybi üzerine takmayı düşündüğüm 2 adet jbl 1000 w ve bunları çalıştırcak aracımında elektrik tesisatına zarar vermiyecek bir amfi arıyorum sizler ne önerirsiniz? |
| | |
| | #2 |
|
arkadaslar bakarsanız sevinirim çünkü bu hafta içinde gidip taktırcam ve bitircem bu işi
|
| | |
| | #3 |
| Senior Member |
component eklemeden 2 adet woofer eklemek diye bi durum olası değil.. aracımın orj kolonları yeterli ama diye düşünme sakın orj sistemine 1 adet 20 cm woofer dahi eklesen comp takımı alman gerekli aksi takdirde sadece bas sesinden başka bişey duyamazsın hele hele 2 adet 12" woofer fikrini bence kafandan at .. 1 adet component takımı ve 1 adet woofer vede 1 adet 4 kanallı amfi başlangıç için gerekli olan malzemeler sana.. |
| | |
| | #4 |
|
benim düşüncem dediğin gibi aracın tesisatı çok iyi yüksek bass sesini seviyorm işin açıkçası hiç komponent takmadan bi adet kicker 12" es serisi yada 10" rockfordfostage woofer mı taksam ?
|
| | |
| | #5 |
|
ayrıca araç sedan içinde durulmayak kadar bass duyarmıyımki?
|
| | |
| | #6 |
| Senior Member |
ne kadar iyi olursa olsun bose olsun harman kardon olsun farketmez.. koordineli çalmadıktan sonra uyuşamadıktan sonra olmaz.. orj sistemle sadece woofer kuru bas gürültüsü olur benden söylemesi istersen tabikide takabilirsen teknik olarak mümkün illa takıcam diyosan öneririz bişey ama mono anfi + woofer kombinasyonundan sonra comoponent takmak istersen + bi anfiye ihtiyacın daha olurki mutlaka isteyeceksindir.. |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
|
bnim aracıma uygun üretilmiş alpine komponent buldm bu önerinden sonra 200 lira kadar ve bnim elimde 500 lira kadar para var bu kompnent e hangi amfi ve hangi woofer ı önerirsin?
|
| | |
| | #8 |
| Senior Member |
500 lira bütçe ile JBL veya ground zero markalarını öneririm düşük bütçe bu markaları alman daha iyi olabilir.. mesela ufak bi kombinasyon yapmak gerekir ise jbl gto 650 16 cm comp jbl gto 75.4 anfi jbl gt5 12" woofer bütçen dahilinde |
| | |
| | #9 |
|
peki aracın orjinal teyb ine bunları takmam bi problem yaratırmı?
|
| | |
| | #10 |
| Senior Member |
teknik olarak hiç bi problem yaratmaz arıza gibi durumlar çıkarmaz çekindiğin nokta bu ise korkmana gerek yok.. ama seste kalite kaybı olacağı kesin.. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| birlikte, iyisini, yapalım |
| Konu Seçenekleri | |
|
|