"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 05-04-2007
| bastan ses gelmiyor
merhaba arkadaslar benım sorunum su arabamı otoparka çektım parkları açık unutmuşum aksama doru geldım marşa bastım araç zorda olsa çalıstı sonra teyıbı açtım bastan ses gelmedı gelmıoda acaba neden olur amfinın ısığı yanıyor6950 TEYP BL 30 CM BASS PLIPPO AMFIM VAR
|
| | |
| | #2 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
aklıma hiç bir bilgim olmamasına rağmen akü durumu nasıl ? kontrol ettınmı?
|
| | |
| | #3 |
| ultrAslan Member Kayıt Tarihi: 14-08-2008 Şehir: İstanbul Otomobil: yok
|
Bi korumaya geçme durumu olabilir ![]() Diğer hop.lardan ses geliyor mu? |
| | |
| | #4 |
| artı_caraudio |
tam sarz etmeden acmıssın amp ıstedıgı amperı bulamassa guc uretmez subda calmaz saglam sarz ettınde dene yaz tekrar sorun varsa
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
| | #5 |
|
bu olaydan sonra araç 2000 km yol yaptı memlekete gıttım geldım akude sorun yok amfının ısığı yanıyor dıer kolonları teypten çıkmıştım tum sıgortalar sağlam kabloları kontrol ettım çıldırıcam sabah bıraktığımda çalısıodu akşam geldığımde çalmıyor acama teyıbın çıkışlarındamı bı sorun var lutfen yardımcı olun
|
| | |
| | #6 |
|
Bi arkadaş aküsü bitince takviye kablolarını (+),(-) yi ters bağladı.Arabada bayağı bişe arızalandı ama konuyla alakalı olarak teyibin çıkışları da yanmıştı.Belki düzensiz voltaj dan dicem senin teyp te arızalı olabilir.Bi tesisatçıya göstermende fayda var |
| | |
| | #7 |
| ss
takviye yapmadan çalıştırdım ama zor çalıştı gıv gıv gıv deli oldum tesısatçıya gıtmesı sonra dusunuyorum kendım çözebıleceğim bıseydır ınsallah acaba teyıbın ayarlarından olan bıseymıdır amfıye gelen + - uçları kontrol ettım 12.4 v var güç var yanı durduğu yerde ne olabılırkı
|
| | |
| | #8 |
|
Amfide 12 volt u ölçmen gayet doğal.Onun teyp le alakası yok çünkü direk aküden geliyor..
|
| | |
| | #9 |
| MakaSter ;) Kayıt Tarihi: 27-05-2005 Şehir: iZMr Yaş: 23
|
dostum parklarla birlikte player'ıda acık mı unuttun acaba? eger acık unuttuysan doğal olaraq amfinde çalişiodur wede yeterli gücü aküde bulamayınca amfinde gitmiş olabilir amfiye başka bi sub bağla bakalım hem player'ı hem sub'ı kontrol etmenin en pratik yolu bu
__________________ ______________________________________ 5500rpm den sonra 1.4is durur VTi başlar... |
| | |
| | #10 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-06-2006 Şehir: 06 Otomobil: -_-
|
bence kendin uğraşma daha fazla.bu işlerde uğraştıkça çok afedersin ..ku çıkabilir,iyice bozulabilir.sen hiç ellemeden götür tesisatçıya o gerekirse başka bi woofer bağllar ölçer biçer yapar.direk tesisatçına danış...
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|