"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 24-06-2004 Yaş: 27
| Bass Test Cd leri...
Selamlar. Arkadaşlar şu test cd leri internette bir yerde bulamazmıyız. Iascanın site adresi neydi bilen varsa yazabilirmi. Olmazsa oradan temin etmeye çalışırım. Sağolsun Osmcaraudio arkadaşımız rockfordun test cd sini göndermişti dinledikçe kafayı yiyom dahada lazım. Birde online alışveriş yapılabilen tesco siteleri varmı. Otomüzik marketi biliyom ama ordada jbl satmıyorlar başka site adresi bilen varsa yazarsa sevinirim çok makbule geçer. Türkiyeden olursa tadından yenmez. |
| | |
| | #2 |
| yaya forever Kayıt Tarihi: 27-04-2004 Yaş: 22
| Re: Bass Test Cd leri...
kazaa veya dc++ gibi proramlarda Subwoofer test diye arartırsa nçok şarkı bulur bunları cd ye çekebilirsin bu şarkı önerim BASS-SubWoofer Test - Big Bass (1).mp3
__________________ ![]() Çıldırın! |
| | |
| | #3 |
| renaultsport | Re: Bass Test Cd leri...
Beat Dominator yaz çıkanları çek onlar da güzel... |
| | |
| | #4 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 14-08-2004 Yaş: 24
kardeş ev adresını ozel mesaj olarak yazarsan kargoya verıp gönderıyım
|
| | |
| | #5 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 14-08-2004 Yaş: 24
ücretsız demeyı unuttumm
|
| | |
| | #6 | |
| 19''hundayi efiks kupe :) Kayıt Tarihi: 28-04-2004 Yaş: 26
| Re: Bass Test Cd leri... Alıntı:
__________________ | |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
Ahmetcan arkadaşım özelden mesaj geçtim. Herkese ilgisi için çok teşekkür ederim. Google arattım ama bulamadım. Kazaa yada ares türü programları hiç kullanmadım bayağı saldırı virüs olayları oluyormuş ofis bilgisayarı olduğu için eccük tırsıyoz bu tür programlardan.
|
| | |
| | #8 |
Ulan ahmetcan hiç kargo bassdelisi diye gönderilirmi yaw pasajda adım bassdelisi kaldı. Kargocuda dalga geçti iyimi. Madara ettirdin beni aleme.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|