"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| 35 TAK 24 | bass a anfi
arkadaşlar ben gt4 15 38cm bas almaya karar verdım bu bası tek kelımeyle uçuracak bır anfı arıyorum fıyat ucuk olmasın ıkıncı el de olabılır
|
| | |
| | #2 |
| Senior Member | Re: bass a anfi
Hayırlısı olsun. Kicker comp 15 önerip önermediğimi hatırlayamadım ama sen zaten karar vermişin bu yüzden aklını bulandırmayacam. Senin yerinde olsam onu en sağlam uçuracak amfi olarak Ground Zero GZRA 2200X alırdım. 210$
|
| | |
| | #3 |
| A.C.Design Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 24
| Re: bass a anfi
Kenwood PS400M...Mono'da tek geçerim...2 tane bağla o woofer' dan...bulman bayağı zor ama..
|
| | |
| | #4 |
| 35 TAK 24 | Re: bass a anfi
ya arkadaslar mesela 250 mılyona ıkıncı el de olabılır bı anfı
|
| | |
| | #5 | |
| Senior Member | Re: bass a anfi Alıntı:
| |
| | |
| | #6 |
Dogru Arada 65 Mİlyon Varsa Ugrasmam Ama Gercekten Bu Basi Ucurur Mu Ben Belkide 2 Tane Baglarim Ve Bu Anfiyi Izmirde Bulabilirmiyim?
|
| | |
| | #7 |
Arada dediğim gibi 65milyon bi para war. Eer hakkaten gt4-15 alacaksan bu amfi o bass'ı tam verimli kullanman için ideal. Bu arada 2 tane bağlayacağım dediğin bass mı, sanıyorum öyle ama sanmıorm öyle bişey yapabileceğini nedenine gelince gt4-15 portlu kutuda 90lt gibi bir hacim ister ki bu bagajını baya bi yer 2.gt4-15 için yerin olacağını sanmıorm. Bu arada izmirne nerde bulursun bilmem ama ben sana ist yollarım |
| | |
| | #8 |
arkadas bagaj onemlı degıl sıfır a sıfır yanastırırız bagaja buyuk bı kutu hem zaten araba sedan bagaj buyuk kutu olunca ufaldımı daha da sallar sen kaldırır mı ondan haber ver kaldırabılırmı?
|
| | |
| | #9 |
Tamam bagaj önemli deil ise bi şekil yapılır sığdırılır. sana önerdiğim amfi 2 adet gt4-15 i verimli besleyemez. Ancak 1 adedini besler. Ama 2 adedini tek amfi ile ii beslemek istiorm o zmn ne alayım dersen Ground Zero GZHA 2350X modeli war o ozaman senin için en ii seçim olur. Forumda dtserhan nickli arkadaş onu kullanıyor onada danışabilirsin. Önerdiğim amfinin fiyatı ise 385$. Bu arada hala gt4-15 konusunda israrlımısın? |
| | |
| | #10 |
| ..::Street Warrior::.. Kayıt Tarihi: 29-04-2004 Yaş: 23
| Re: bass a anfi
Austin GT4-15 yerine ne önereceksin?? Merakımdan Soruyorum Yanlış Anlama dostum
__________________ ObiTuaRY_DeaTH` ![]() ..::What a fucking feeling this !! ::.. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|