"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #31 |
| Senior Member |
Gündüz yapanlar gene iyi kimisi gecenin 3 ünde arabesk şarkılarla geçio.. Polise plakayı versek ve böle böle desek ne olur ? İşe yarar mı ? Her gece bi şahin geçio bizim sokakdan bıktık artık ondan.. |
| | |
| | #32 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 07-01-2008
|
ceza yer eğer iş üstünde yakalanırsa ama tekararlayıp tekrarlamama konusunda ona kalmış polisin elinden başka bişey gelmez.
|
| | |
| | #33 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 07-01-2008
| beş kişiye tek gidersen ve yanında savunma arcın olmazsa genelde bıcaklanıyosun o yüzden o anda mantıklı gelen kullanabileceğim tek alet oydu ![]() |
| | |
| | #34 | |
| AhMeT | Alıntı:
![]()
__________________ team makara group A.Ş ![]() | |
| | |
| | #35 |
| Senior Member |
benim tek zevkim bu ,geçtiğim yeri sallamak istiyorum öyle egzoz zevkim filan hiç yoktur.buna yogunlastım ve araçtaki basın tam performans çalısmadıgını düşünmeye basladım ,teybi değiştirdim bu arada ilgilenenler için.hafta içi takılacak.pioneer deh30mp modeli.sub cıkıs,lpf,hpf var şimdilik bunlar işimi görür.fiyatı uygun geldi aldım,ileride değiştirmeye gerek varmıdır bi 6950 yle filan?yoksa o kadar fark olmazmı?sonucta birtek preout voltajları farklı sanırım ek olarak ne özellikler var?benimki ufak kalır diğerlerine göre zaten,çift L7 koyan adamdada var bu düşünce ve benimkinden 2 kat iyi duyuruyodur fakat lafını yapmıyodur.az cok aracında bu tip şeyler takılı olan kişiler bu olayla ilgileniyor eğer sq yapmıyorsa.heleki benzer sistemi olupta sizinkinden daha cok ses cıkarıyorsa |
| | |
| | #36 |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ankara Otomobil: 9n
|
onur_26, benim tek zevkim her sabah senin kapının önünde torpil patlatmak, tek zevkim bak mazur gör nolur ![]() ben sövmem de cidden acırım dışardakiler duysun diye bişeylere gayret eden tiplere zaten ses bam güm açıkken fazla göz göze gelmemeye de dikkat ederler dışardakilerle, adamın söve ihtimali falan da vardır çünkü ![]() cam açıkken sesli müzik dinlediğim çok olmuştur, ama dışarıdakiler için değil kendim içindir bu, yaz akşamıdır, yakalamışımdır güzel bir parça, klimadan da nefret ettiğim için camım da sesim de açıktır. will smith gibi ankarada tek başıma da kalsam yaparım yani bunu çok yüksek olmaz tabiki ses, önce kendim rahatsız olacağım için dışardakileri zaten rahatsız etmem ama vay efendim duymasınlar diye de kasmam. bunu dışardakiler için yapmam çünkü. herşeyin dengeli olanı makbül.
__________________ www.travian.com.tr |
| | |
| Reklam |
| | #37 |
| Senior Member |
ya hayır mantıken zaten içeride ne kadar şiddetli çalarsa aynı oranda dısarıyada yansıyacaktır.ben zaten kendim gezerken genelde bulvarda filan açarım sesi ısıklara gelince kapatırım,o da arada bi .geneldede sakin müzikler dinlerim zaten.tan vb. sanatçılar.arada bi bam güm damarı tuttugu zamanda sallasın isterim.camları filan indirme gibi huyumda yok,hava sıcak olmadıgı sürece.klima baş ağrısı .arada bi çeşitli ortamlara gidiyorum orada kıyas yapıldıgı zaman veya meraklı bi kaç arkadaş gördüğü zaman şiddetli çalsın istiyorum.
|
| | |
| | #38 |
| mutluluklar komada... |
benim yanımdan bir polo geçmişti geçerken camımın titredigine şahit oldum |
| | |
| | #39 |
| MdfyM Team Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Antalya Yaş: 26 Otomobil: n/a
|
Galiba araca takılan sistemin nasıl kullanıldığı herkesin rahatsız olduğu. Bende abuk subuk sesleri duyunca küfüretmesemde rahatsız oluyorum hatta okadar alışagelmiş birşey olmuşki bazen farketmiyorum bile. Galiba çoğunluk bu olaydan benim anlamadığın farklı bir zevk alıyor olsa gerekki herkeste bu tip davranışlar var ![]() Ama ben aracıma taktırırım son sistem uzun yol yaparken açarım, piknikte açarım.. vs..
__________________ |
| | |
| | #40 |
| Senior Member |
piknikte filan acılmıyor çünkü akü boşalabilir ki büyük ihtimal biter,giderken alternatore yuk biniyor,kafadan benmkini hesaplarsak 2 ohmda 750 watt civarı güç çekiyoruz buda aşşağı yukarı 60 amper eder son güçte.son sesi geçtim kafadan 500watt çeksek 41 amper civarı güç çekeriz 12v ta .eğer araç çalısırsa voltaj 13.8 civarına cıkacak ve amperde kafadan düşecek
Mesajı son düzenleyen onur_26 : 12-04-2008 - 22:55 |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|