Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > ModifiyeM© Com > Oto Müzik ve Görüntüleme Sistemleri

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 11-04-2008, 10:56   #21
Orhan Baba

godfather - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
bunun neresi zevk arkadaşım benim rahatsızlığım nasıl senin zevkin olur bu kadar saygısızlık olurmu otur dinle arabanda sözüm yok ama dışarıya sesin ulaşmamasından şikayet edersen o zaman bu benimde sorunum olur
evde bebeğim var inan gel 3 saat uyut ben sana o basın parasını verecem ama ondan sonra alırmısın bilmem
bi müzik sesinden bide egsoz gürültüsünden bıktık canım bu kadar olmaz kimse bakmıyor ilgilenmiyor zaten sizinle aynı kafada olan bi kaç insandan başka

Mesajı son düzenleyen godfather : 11-04-2008 - 10:58
godfather Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-04-2008, 11:59   #22
Yalnız Üye

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi thekillingroad Mesajı Göster
Amaç ilgi çekmekse ayrı.

Lakin çok kalitesiz bir müzik(!) dinlediğinizi, övgüyü amelelerden küfürü düzgün insanlardan yediğinizi de unutmayın.

Amacı ben gerçekten anlayamıyorum. İlgi çekmek için bu kadar eziyete değer mi? Farkedilmek ayrı şey, görülüp beğenilmek ayrı şey.
ve inanın.. çok berbat sesler alıyorsunuz da güzel zannediyorsunuz malesef.
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi thekillingroad Mesajı Göster
Tatlı bass nedir?
Derin basstan bahsediyorsun sanırım?
Piyasadaki tesisatlı 1000 arabanın 999'u derin bass falan veremiyor. Sub'lar o sesi vermek için abuk gubuk hareket edip abuk gubuk sesler çıkartıyorlar. şarkıyı değil, uydurma sesleri dinliyorsunuz.
ve ben etrafımı titreten, plakalığından ses çıkartan bir ara görürsem de direkt aha apaçi diyorum, başka bir şey değil.
tanga giyip sokağa çıkın, yine herkes bakar

Çok doğru tespitler...

Birde o apaçi unsurları, başkalarını tehlikeye sokacak derecede kötü kullanıyorlar arabaları.

Kendileri ölsün gitsin. Hiç önemli değil. Ama başkalarınında hayatına kast ediyorlar,ayıp...

Müziği sonuna kadar açıp çevreye rahatsızlık veren (ki hakikaten iğrenç bir ses, kaliteli ses nedir zerre bilmiyorlar), egsozundan bir gürültü kopunca tatmin olup,heyttt beeee modlarına giren, sabah sabah ve sis olmamasına rağmen sisleri açan, hatunları görünce bir yavaşlayıp şöyle bir süzen...

Neyse konu sapmasın.. Genel de bu tip insanlar aynı sendromu gösteriyor..

İlerde anlarlar yaptıkları işin saçmalıklarını...

prenax Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-04-2008, 13:07   #23
Team Lada

gunesinoglu - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: 03-samara00-vega
Kullanıcıya ICQ yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder Send a message via Skype™ to gunesinoglu
su anda benim samarada pioner mp3 calar arkada 2 oval alpin onde 13 luk pioner ler ile icerde muhtesem bi ses atmosferi var ama disariya hic gitmiyo denilebilir. ama daha onceleri 124 almistim ve degisik ses sistemi yapmistim o zaman da 200-300 mt den araba belli oluyordu daha volume yari da iken cok rahat bi sekilde biliniyordu ama icerde kulak unsurunu da gozardi etmeyelim guclu sesi cok severim ama tat vermesi lazim

gunesinoglu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-04-2008, 19:57   #24
Aktif Üye

th015 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

!!!!

çoook ses iyi deil arkadaşlar ....ben başımdan gecen bir olayı anlatayım

th015 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-04-2008, 19:57   #25
Aktif Üye

th015 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

!!!!

valla arkadaşlar bende de tesko vardı broadwayda birgün akşam 8 gibi dub dıs dub dıs geziyom ara sokaklarda neyse geldim ewe arabayı sokcam garaja açtım garaj kapısını arabaya bincem biri seslendi indim baktım ewin orda bir inşaat var üç beş eleman bana artistmisin falan laf atıyo ses çıkarmadım sonra olay küfür boyutuna gelince garajdan kaptım baltayı sakladım arkama gittim o sırada elemanlar sarhoş bağırmya işi cozutmaya başladılar.sonra gittim söle birader dedim ama inşaatın orası karanlık boynuma yapıştı baltayı bi salladım bacağa **** cocuğu it gibi anırmaya başladı sonra onun abisi varmış ötekiler kaçtı bir tek o kaldı onunlada girdik birbirimize eleman sarhoş sağlam vurdum o da nakavt sölemesi ayıp kıckbox cuyum.sonra polis geldi aldı bizi karakola tabi o sırada bizim peder hemeş koştu ama ortalık kan.ifade falan aldılar elemanın bacak kesilmiş hastaneye götürmüşler sonra olay kapandı ama sonra sattırdı peder teskoyu bana bi güzel kaydı ama şimdi daha sağlam bi tesko alcam biraz uzun oldu ama okuyanlara teşekkür ederim...

Mesajı son düzenleyen th015 : 11-04-2008 - 20:00
th015 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-04-2008, 22:57   #26
Senior Member

Otomobil: ALMERA
Blog Kayıtları: 2

xFTHx Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-04-2008, 23:26   #27
Senior Member

ABBA - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Caterpillar 797
bir savunma aracı olarak, balta.

Mesajı son düzenleyen ABBA : 11-04-2008 - 23:29
ABBA Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-04-2008, 23:35   #28
kırmızının hatrı var...

SULTANOGLU - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: 74 camaro - astra
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi ABBA Mesajı Göster
bir savunma aracı olarak, balta.
oturan boğa savaş baltasını gömdüğü yerden çıkardı red kit te vardı

www.OTVYEHAYIR.com
SULTANOGLU Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-04-2008, 23:35   #29
Senior Member

Otomobil: var
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi godfather Mesajı Göster
bunun neresi zevk arkadaşım benim rahatsızlığım nasıl senin zevkin olur bu kadar saygısızlık olurmu otur dinle arabanda sözüm yok ama dışarıya sesin ulaşmamasından şikayet edersen o zaman bu benimde sorunum olur
evde bebeğim var inan gel 3 saat uyut ben sana o basın parasını verecem ama ondan sonra alırmısın bilmem
bi müzik sesinden bide egsoz gürültüsünden bıktık canım bu kadar olmaz kimse bakmıyor ilgilenmiyor zaten sizinle aynı kafada olan bi kaç insandan başka
+++++

Eski 11-04-2008, 23:39   #30
Senior Member

solberg - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

ben sövüyorum resmen..

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları