"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 |
bunun neresi zevk arkadaşım benim rahatsızlığım nasıl senin zevkin olur bu kadar saygısızlık olurmu otur dinle arabanda sözüm yok ama dışarıya sesin ulaşmamasından şikayet edersen o zaman bu benimde sorunum olur evde bebeğim var inan gel 3 saat uyut ben sana o basın parasını verecem ama ondan sonra alırmısın bilmem ![]() bi müzik sesinden bide egsoz gürültüsünden bıktık canım bu kadar olmaz kimse bakmıyor ilgilenmiyor zaten sizinle aynı kafada olan bi kaç insandan başka
__________________ www.OTVYEHAYIR.com Mesajı son düzenleyen godfather : 11-04-2008 - 10:58 |
| | |
| | #22 | ||
| Yalnız Üye Kayıt Tarihi: 29-01-2005
| Alıntı:
Alıntı:
Çok doğru tespitler... Birde o apaçi unsurları, başkalarını tehlikeye sokacak derecede kötü kullanıyorlar arabaları. Kendileri ölsün gitsin. Hiç önemli değil. Ama başkalarınında hayatına kast ediyorlar,ayıp... Müziği sonuna kadar açıp çevreye rahatsızlık veren (ki hakikaten iğrenç bir ses, kaliteli ses nedir zerre bilmiyorlar), egsozundan bir gürültü kopunca tatmin olup,heyttt beeee modlarına giren, sabah sabah ve sis olmamasına rağmen sisleri açan, hatunları görünce bir yavaşlayıp şöyle bir süzen... Neyse konu sapmasın.. Genel de bu tip insanlar aynı sendromu gösteriyor.. İlerde anlarlar yaptıkları işin saçmalıklarını... | ||
| | |
| | #23 |
| Team Lada |
su anda benim samarada pioner mp3 calar arkada 2 oval alpin onde 13 luk pioner ler ile icerde muhtesem bi ses atmosferi var ama disariya hic gitmiyo denilebilir. ama daha onceleri 124 almistim ve degisik ses sistemi yapmistim o zaman da 200-300 mt den araba belli oluyordu daha volume yari da iken cok rahat bi sekilde biliniyordu ama icerde kulak unsurunu da gozardi etmeyelim guclu sesi cok severim ama tat vermesi lazim
|
| | |
| | #24 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 07-01-2008
| !!!!
çoook ses iyi deil arkadaşlar ....ben başımdan gecen bir olayı anlatayım
|
| | |
| | #25 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 07-01-2008
| !!!!
valla arkadaşlar bende de tesko vardı broadwayda birgün akşam 8 gibi dub dıs dub dıs geziyom ara sokaklarda neyse geldim ewe arabayı sokcam garaja açtım garaj kapısını arabaya bincem biri seslendi indim baktım ewin orda bir inşaat var üç beş eleman bana artistmisin falan laf atıyo ses çıkarmadım sonra olay küfür boyutuna gelince garajdan kaptım baltayı sakladım arkama gittim o sırada elemanlar sarhoş bağırmya işi cozutmaya başladılar.sonra gittim söle birader dedim ama inşaatın orası karanlık boynuma yapıştı baltayı bi salladım bacağa **** cocuğu it gibi anırmaya başladı sonra onun abisi varmış ötekiler kaçtı bir tek o kaldı onunlada girdik birbirimize eleman sarhoş sağlam vurdum o da nakavt sölemesi ayıp kıckbox cuyum.sonra polis geldi aldı bizi karakola tabi o sırada bizim peder hemeş koştu ama ortalık kan.ifade falan aldılar elemanın bacak kesilmiş hastaneye götürmüşler sonra olay kapandı ama sonra sattırdı peder teskoyu bana bi güzel kaydı ama şimdi daha sağlam bi tesko alcam biraz uzun oldu ama okuyanlara teşekkür ederim...
Mesajı son düzenleyen th015 : 11-04-2008 - 20:00 |
| | |
| | #27 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 08-03-2007 Şehir: Tokyo Yaş: 24 Otomobil: Caterpillar 797
|
bir savunma aracı olarak, balta.
Mesajı son düzenleyen ABBA : 11-04-2008 - 23:29 |
| | |
| | #28 |
| kırmızının hatrı var... Kayıt Tarihi: 09-04-2006 Şehir: istanbul Yaş: 24 Otomobil: 74 camaro - astra
| oturan boğa savaş baltasını gömdüğü yerden çıkardı red kit te vardı
|
| | |
| | #29 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 21-06-2004 Şehir: şehir Otomobil: var
| Alıntı:
__________________ Darı unundan baklava,incir ağacından oklava olmaz. | |
| | |
| | #30 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 03-04-2005
|
ben sövüyorum resmen..