"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-12-2006
|
zevk meselesi olabilir dışarının rahatsız olması sana zevk veriyorsa bişey diyemem ama benim aracımdada ses sistemi var ve ses dışarıya çıkmaması için ekstradan ben buna para harcadım millet rahatsızlık duymasın diye egzozu ona göre aldım ama keyfin bilir tabiki insanlardan 10 da 1 i vay ses sistemi var gümbür gümbür gidiyor der. ve dışarıya bass sesi çıkması için illa kaliteli bir bass olması lazım değil. ama bence sen dışarıda değil içeride en güzel sesi nasıl alabiliyorum diye uğraş |
| | |
| | #12 |
| Senior Member |
ilk etapta ana üniteyi değiştiriyorum bakalım istediğim ses cıkacakmı
|
| | |
| | #13 |
| Senior Member |
yalıtımın cıddı bı etkisi var bu olayda bildigim kadarıyla.. Bu arada su da var, sen sımdı dısardan bass duyulsun dıye yuklenırsen sısteme, kalıtesını bozabilirsin. Cunku bass ı almayı on planda tutucaksın ama bı sure sonra rahatsız edıcek, zaten aracın ıcınde kalıtelı bı ses olması ıcın ugrastıgında ıster ıstemez, naparsan yap; dısarıya ıstemedıgın kadar cıkıyor bass |
| | |
| | #14 |
| BOORİS |
hemen lafı kötü nietle anlamayın bi kere de bence öküz gibi ses açılmadıysa dışarıya tatlı bass weren arabalara herkes dönüp bakar
__________________ beni cekemeyenler anten kullansın |
| | |
| | #15 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Amaç ilgi çekmekse ayrı. Lakin çok kalitesiz bir müzik(!) dinlediğinizi, övgüyü amelelerden küfürü düzgün insanlardan yediğinizi de unutmayın. Amacı ben gerçekten anlayamıyorum. İlgi çekmek için bu kadar eziyete değer mi? Farkedilmek ayrı şey, görülüp beğenilmek ayrı şey. ve inanın.. çok berbat sesler alıyorsunuz da güzel zannediyorsunuz malesef. |
| | |
| | #16 | |
| Senior Member | Alıntı:
ama cok guclu olmayan bı bass la camlar acılıp gum gum calındıgında cok keko oluyor orası da apacık ![]() edit: kendimden biliyorum | |
| | |
| | #17 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Tatlı bass nedir? Derin basstan bahsediyorsun sanırım? Piyasadaki tesisatlı 1000 arabanın 999'u derin bass falan veremiyor. Sub'lar o sesi vermek için abuk gubuk hareket edip abuk gubuk sesler çıkartıyorlar. şarkıyı değil, uydurma sesleri dinliyorsunuz. ve ben etrafımı titreten, plakalığından ses çıkartan bir ara görürsem de direkt aha apaçi diyorum, başka bir şey değil. tanga giyip sokağa çıkın, yine herkes bakar |
| | |
| | #18 |
| MiliTanZ. |
bence eskıde kaldı bas olayları eskıden bıyrden bas sesı gelınce vay basa bak fılan dıodk ses kalıtesı daha onem kazandı yınede asırıya kacmadan 1 tane 30cmlık basla tatmn olunur tabı sevk meselesı.
__________________ |
| | |
| | #19 |
| SARMAN |
bitane pick up al kasaya koy bufurunu herkes dinlesin aynaya bak insanların kaşları çatık bir şekilde ağızlarının oynadığını görürsün sonra kulakların çınlar ama sen basstan zannedip yoluna devam edersin |
| | |
| | #20 |
| onuratör |
aracın nedir? şahinler gibi 30 cm basslaa kaporta cam inletmez eğer iyi bi araçsa herşey izolasyon mevzusu
__________________ 1.3 RUSTY |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|